Xiaomi Mi Play modelinin detayları gün yüzüne çıktı! - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Play modelinin detayları gün yüzüne çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-23 19:10:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son dönemde sık sık gündemimize gelen Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin yeni telefonu olacak olan Xiaomi Mi Play modelinin detayları gün yüzüne çıktı! İşte karşınızda Xiaomi Mi Play modeli!

Xiaomi Mi Play modelinin detayları gün yüzüne çıktı!

24 Aralık tarihinde resmi olarak lanse edilecek olan Xaiomi Mi Play, resmi duyuru öncesinde fiyat, tasarım ve teknik özellikleri ortaya çıktı. Cihaz resimlerden de görebileceğiniz üzere su damlası formundaki çentik tasarımına sahip. Ön kamerayı içerisine alan bu çentik, daha öncede söylediğimiz üzere biraz büyük gözüküyor. Parmak izi sensörü arkasında yer alan cihaz, arka tasarımı ile de dikkat çekiyor. Genel olarak mükemmel bir tasarıma sahip olan cihaz, teknik özellikler konusunda da oldukça başarılı. 5,84 inç ekrana sahip olan cihazda ekran 2280 x 1080 çözünürlüğe sahip. Ayrıca ekran TFT LCD ekran ile birlikte gelecek. 3000 mAh'lık kapasitesinde pil bulunduracak olan bu telefon, 6 GB RAM ile birlikte gelecek. 

Xiaomi destekli nReal Light karma gerçeklik gözlüğü yakından pazara girecekXiaomi destekli nReal Light karma gerçeklik gözlüğü yakından pazara girecek

Ayrıca cihaz gücünü 2.3 GHz hızında çalışabilen Mediatek bir işlemciden alabilir. Bu işlemcinin P90 modeli olduğunu düşünüyoruz. Xiaomi Mi Play, arka tarafında 12 + 5 MP'lik çift kamera sistemi bulunduruyor. MicroSD yuvasının da olduğunu belirtelim. Cihazda 3.5mm'lik kulaklık girişi de yer alıyor. Bu modelin 6 GB RAM + 64 GB depolama kapasitesine sahip olan modeli yaklaşık olarak 246 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacak. Fiyat etiketi konusunda gerçekten Xiaomi şirketine uygun bir fiyata sahip. Şirket zaten önceki telefonlarında da düşük bir fiyat politikası uyguluyordu. Zaten çıkardığı telefonların büyük bir kısmı fiyat/performans cihazı olan Çinli üretici Xiaomi, hem donanımları ile birlikte hem de fiyatı ile birlikte dünya çapındaki tüm akıllı cihaz kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başarıyor. Özellikle son dönemlerde ürettiği cihazlarda da bu politikayı uygulayan şirket, piyasada bulunan yüksek donanımlara sahip cihazların teknik özelliklerini içeren ve modern tasarıma sahip olan cihazları çok daha ucuz bir fiyata satıyor. 

Ayrıca diğer üreticilerin cihazlarına benzer cihazlar çıkartmıyorlar, bunların yerine kendine özgü tasarıma sahip ve birçok değişik yazılım ve donanıma sahip cihazlar çıkarıyorlar. 


Xiaomi Mijia Fotoğraf Yazıcısı Satışa ÇıkıyorXiaomi Mijia Fotoğraf Yazıcısı Satışa Çıkıyor
Xiaomi'nin Yeni Play Modeli İçin Tarih BelirlendiXiaomi'nin Yeni Play Modeli İçin Tarih Belirlendi
Xiaomi Mi Play'in özellikleri açıklandıXiaomi Mi Play'in özellikleri açıklandı

PAYLAŞ