Xiaomi Mi Pad 5'in Avrupa giriş tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Pad 5'in Avrupa giriş tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-19 11:15:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Xiaomi’nin geçtiğimiz günlerde tanıtılan yeni tableti Mi Pad 5’in teknik özellikleri ve fiyatları belli olmuştu. Her alanda olduğu gibi tablet piyasası için de iddialı olan şirket, şimdi ise Mi Pad 5’in çıkış tarihi detayları ile karşımıza geldi. Buna göre modelin önümüzdeki ay satış raflarında yer alması bekleniyor. Sadece akıllı telefon değil, her alanda işlevsel modeller sunmayı başaran üretici marka Xiaomi, tablet sektöründen bir dönem çekilmiş ve tekrardan girme kararı almıştı. Bu kapsamda ise Mi Pad 5 serisini duyuran Çinli şirket, pandemi sebebiyle evde kalmak durumunda kalan kullanıcıları bir hayli memnun etmişti.

Diğer yandan şirketin profesyonel kullanıcılarına hitap edebileceği düşünülen bu yeni tablet, oldukça gelişmiş özellikler ile tanıtılmıştı. Standart model Mi Pad 5 ve Mi Pad 5 Pro adları ile karşımıza gelen tabletlerin raflardaki yer alacağı tarih belli oldu. Paylaşılan bilgilere göre önümüzdeki ay Avrupa pazarında satışta göreceğiz.

Xiaomi robot köpek CyberDog'un tanıtımını yaptıXiaomi robot köpek CyberDog'un tanıtımını yaptı

Xiaomi Mi Pad 5’in Avrupa satış tarihi netleşti

Kaynak bilgilerine göre Mi Pad 5 serisini Avrupa pazarında önümüzdeki ay göreceğiz. Tam olarak net bir tarih paylaşılmazken, ilerleyen haftalarda bu durumun kesinleşmesi bekleniyor. Ayrıca Xiaomi’nin de bu süreçte dikkatleri tabletlere çekmek için cihazlara dair paylaşımlar yapacağı öne sürülüyor. Profesyonellerin bile işine yarayacak olan Mi Pad 5 ve Mi Pad 5 Pro’da 2560 x 1600 çözünürlüğünde 120 Hz yenileme hızı sunan bu modellerin Pro model ile ana modelden ayıran farklar noktasında 8 GB RAM, 50 MP kamera sensörü ve Snapdragon 870 işlemci seti olarak görüyoruz.

Modellerin fiyat detaylarının Avrupa pazarında yer alması ile netleşmesi bekleniyor. Bu yeni cihazların Türkiye pazarında  yer alıp almayacağı bilinmezken, fiyat detayı da bulunmuyor.


Ekran altı kameralı Xiaomi Mi Mix 4 parçalarına ayrıldıEkran altı kameralı Xiaomi Mi Mix 4 parçalarına ayrıldı
Xiaomi Samsung'u ne zaman geçeceğini açık açık söylediXiaomi Samsung'u ne zaman geçeceğini açık açık söyledi

PAYLAŞ