Xiaomi Mi Note'a Android 8.0 Oreo Nasıl Yüklenir? - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Note'a Android 8.0 Oreo Nasıl Yüklenir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-16 19:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çin'in popüler akıllı telefon üreticisi olan Xiaomi'nin fiyat performans akıllı telefonları oldukça fazla ilgi görüyor. Şirketin 2015 yılında kullanıcılara sunmuş olduğu Mi Note model akıllı telefon cihazı kutu içerisinden Android 4.4.4 KitKat işletim sistemi ile çıkıyordu. Cihaz sonrasında ise en son olarak Android 6.0 Marshmallow güncellemesine erişti. Bizde sizlere bu içeriğimizde Xiaomi Mi Note'a Android 8.0 Oreo yüklemek için yapmanız gereken adımlara bakacağız. GuaiYiHu adlı geliştirici tarafından root erişimi yapılmış ve TWRP recovery modu yüklenmiş olan Xiaomi Mi Note akıllı telefonlara Android 8.0 Oreo işletim sistemini yüklemek mümkün olacak.

Xiaomi Mi Note'a Android 8.0 Oreo Yüklemek

Custom ROM yükleme işlemleride olası bir sorundan ötürü bu işlemlere başlamadan hemen önce Android yedeğinizin alınması öneriliyor.

İlk olarak buradan Lineage OS 15 paketini indirin ve bu bağlantı üzerinden Google Apps paketini indirin.

Telefonunuzu güç tuşu kullanarak kapatın.

Cihazın Recovery modunda başlatın.

Gelen ekranda wipe data factory reset, wipe cache partition, wipe dalvik cache gibi seçenekleri kullanarak tüm resetleme işlemlerini gerçekleştirin ve telefonunuzu yeniden başlatın.

Xiaomi Mi Note telefonunuzu USB ile bilgisayara bağlayın.

ROM ve Google Apps paketlerini akıllı telefonunuza transfer edin.

Telefonu kapatın ve recovery modunda başlatın. TWRP ana menüsüde yer alan Install'a basın ve Lineage OS 15 paketini seçin ve flaslama işlemini gerçekleştirin.

Telefonunuz yeniden başlatılacaktır ve Android 8.0 Oreo işletim sistemine sahip olacaksınız.





PAYLAŞ