Xiaomi Mi Note 11'in özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Note 11'in özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-13 12:00:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Fiyat performans ürünleriyle dikkatleri üzerine çeken Xiaomi, Mi Note 11 modeliyle çıtayı oldukça yükseltecek gibi görünüyor. Cihaz hakkında sızdırılan bilgilere göre Mi Note 11 kamera kalitesiyle dikkatleri üzerine çekecek.

Son dönemlerin en çok ilgi gören akıllı telefon üreticilerinden Xiaomi, yakaladığı bu başarıyı sürdürmeye niyetli.  2019 senesinin sonlarında Xiaomi Mi Note 10 adıını verdiği bir modeli kullanıcılarla buluşturan Çin merkezli teknoloji şirketi bir buçuk yıldan fazla bir süre sonra bir halef olarak göreceğimiz Xiaomi Mi Note 11 modelini tanıtmaya hazırlanıyor.

Xiaomi, Redmi ve POCO için Android 12 tarihleri açıklandıXiaomi, Redmi ve POCO için Android 12 tarihleri açıklandı

Bu günlerde birçok yeni telefon modeli üzerinde çalışan şirketin üreteceği Mi Note 11 modelinin sertifikasyon listelerinde  CC11 olarak isimlendirildiği aktarıldı. Cihaz hakkında gelen yeni sızıntılara göre Xiaomi, Mi Note 11 modelini Ağustos ortasında ya da sonlarında tanıtabilir. Çin merkezli kaynaklar Mi CC11 ve Mi CC11 Pro olarak adlandırdıkları cihazların özellikleri hakkında yeni bilgiler paylaştı.

Xiaomi Mi Note 11, 108 MP Kamera İle Geliyor

Paylaşılan bilgilere göre Mi Note 11 modeli orta segment bir cihaz olacak. 90 Hz yenileme hızına sahip olacak olan cihaz OLED ekran paneline ve Quacomm Snapdragon 780G yonga setine sahip olacak. Cihazın arka kamera modülünün ise diğer kameraların yanı sıra, 64 MP ana lens ve telefoto lensten oluşabileceği aktarılıyor.

Xiaomi, Redmi ve POCO için Android 12 tarihleri açıklandı

Mi CC11 Pro amiral gemisi modeli ise Qualcomm Snapdragon 870 yonga setinden güç alacak ve bir önceki modelde olduğu gibi OLED ekrana sahip olacak. Cihazın ekran tazeleme hızının ise 90 Hz ya da üstü olması bekleniyor. Kamera teknolojisiyle dikkatleri üzerine çekecek olan model 5 kat yakınsamalı bir periskop sensöre ve 108 Megapiksel çözünürlüğünde kameraya ev sahipliği yapacak.

Xiaomi’nin ürettiği Mi Note serisi, akıllı telefon piyasasındaki en iyi fotoğraf sensörlerine sahip olmasıyla ünlenmiş durumda. Şirketin yeni üreteceği modelin de 200 MPx sensör ve 12x optik zoom ile gelmesi muhtemel.

Xiaomi Mi CC 11 hakkında çıkan modeller cihazın Xiaomi Mi Note serisine dahil olacağını gösteriyor. Kutusundan MIUI 12.5 arayüzü ile çıkacak olan cihazın MIUI 13 güncellemesini ilk alacak modeller arasında yer alacağı da bilinmekte.

Xiaomi’nin fiyat ve performans segmentindeki en iddialı telefon modellerinden biri olacak olan CC 11/Mi Note 11 serisinin 400 dolar civarında bir fiyat etiketine sahip olacağı söyleniyor. Tasarım olarak modern bir görünüme sahip olan cihazın Xioami’nin ürettiği diğer telefon modelleri gibi Türkiye pazarına da gelmesi bekleniyor.

Xiaomi hakkında gelen sızıntılar sadece Mi Note 11 ile sınırlı da değil. Şirketin yakın tarihlerde tanıtması beklenen Mi 12 modelinin 200 megapiksel lense ve Qualcomm Snapdragon 895 yonga setine sahip olacağı ve bu cihazın da yıl sonunda piyasaya sürüleceği söyleniyor.


Xiaomi Mi 12'nin sahip olacağı işlemci belli olduXiaomi Mi 12'nin sahip olacağı işlemci belli oldu
Xiaomi Mi Mix 4, ekran altı kamera ile gelecekXiaomi Mi Mix 4, ekran altı kamera ile gelecek

PAYLAŞ