Xiaomi Mi Note 10 Türkiye müjdesi sevindirdi - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Note 10 Türkiye müjdesi sevindirdi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-11 15:33:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Global pazarda son dönemlerin en hızlı yükselen markaları arasında olan Xiaomi geçtiğimiz günlerde merakla beklenen Mi Note 10 tanıtımını yapmıştı. Ülkemizde de büyük bir ilgi gören markanın yeni telefonuyla ilgili sevindirici bir Türkiye müjdesi geldi! 

Geçtiğimiz dönemlerde Xiaomi Mi Note 10 ve Redmi Note 8T’yi tanıtan akıllı telefon üreticisi şirket tarafından elde edilen bildiğine göre Xiaomi’nin yeni telefonları yakın bir zamanda Türkiye pazarındaki yerini alacak. Aralık ayı içerisinde Xiaomi’nin anlaşmalı olduğu satış platformlarında yerini alması beklenen Mi Note 10 ve Redmi Note 8T’nin Türkiye pazarına gelip gelmeyeceği gizemini koruyordu. Bugün öğrenilen haber Türkiye’deki kullanıcı adayları açısından oldukça sevindirici oldu. 

Xiaomi Redmi Note 8T özellikleri ve fiyatıXiaomi Redmi Note 8T özellikleri ve fiyatı

Xiaomi Mi Note 10 özellikleriyle etkiliyor! 

Tüm dünyada dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Mi Note 10 özellikle yüksek çözünürlüklü kamerasıyla oldukça iddialı. Beşli kamera kurulumuna sahip olan cihazın 108 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan g/1.7 diyafram açıklığına sahip olan kamerasına ek olarak 12 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan OIS kamera, 2 Megapilsek çözünürlüğe ve f/2.4 diyafram aralığına sahip olan makro lens, 2X telefoto kamera, 5 Megapiksel çözünürlüğe sahip f/2.0 diyafram aralığına sahip olan OIS telefoto, ve 20 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan ultra geniş açılı bir kamera yer alıyor. 5X optik zoom, 10X hibrit zoom ve 50X dijital zoom yapabilme yeteneğine sahip olan Mi Note 10 DxOMark testinden de oldukça başarılı bir puan alarak Huawei Mate 30 Pro’yu yakalama başarısını göstermişti. 

Xiaomi Redmi Note 8T özellikleri ve fiyatı

 Yapılan diğer incelemelerde de kamera sistemindeki performansıyla oldukça etkileyici yorumlar alan Mi Note 10 güçlü donanım özellikleriyle de oldukça dikkat çekiyor.  6GB RAM desteği ve 128 GB dahili depolama kapasitesine sahip olan cihaz gücünü Snapdragon 730G işlemci yongasından alıyor. Grafik açısından da oldukça başarılı olan ve oyuncu odaklı geliştirilen bu cihazın kullanıcısının beklentilerinin üzerinde bir performans sağlayacağına kesin gözüyle bakılıyor. 5ç260 mAh’lık batarya kapasitesi ve hızlı şarj desteğiyle dikkatleri çeken cihazın üç farklı renginin de Türkiye pazarındaki yerini alması bekleniyor. 

Yurt dışında 549 Euro’dan satışa sunulan Xiaomi Mi Note 10’nun Türkiye fiyatı henüz açıklanmamış olsa da cihazın 4.500 TL bandının altında olması beklenmiyor. Aralık’ta satışa sunulması beklenen Xiaomi Mi Note 10’nun Türkiye fiyatını yakında öğreneceğiz. 


Global pazarda Huawei'yi geçmek isteyen Xiaomi'nin büyük bir sorunu varGlobal pazarda Huawei'yi geçmek isteyen Xiaomi'nin büyük bir sorunu var
Xiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro resmen tanıtıldıXiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro resmen tanıtıldı

PAYLAŞ