Xiaomi Mi Note 10 Türkiye fiyat beklentisi hayal kırıklığı yarattı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Note 10 Türkiye fiyat beklentisi hayal kırıklığı yarattı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-04 08:39:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Uzun zamandır heyecanla beklenen Xiaomi Mi Note 10 için görünen ilk Türkiye fiyatı, cihaza sahip olmak isteyenleri biraz üzecek gibi gözüküyor. Henüz resmi olarak fiyatı tam olarak belli olmasa da aralık ayı sonunda ülkemizde resmi olarak satışa sunulacak olan cihaz tahminen fiyat olarak üzecek gibi gözüküyor. Çinli akıllı cihaz üretici Xiaomi Türkiye henüz resmi olarak cihazın fiyat bilgisini vermiyor. Fakat resmi olmasa da cihaz için belli olan bir Türkiye satış fiyatı mevcut. Konu ile ilgili elde edilen bilgiler eğer doğruysa Xiaomi Mi Note 10'un 128 GB'lık versiyonu ülkemizde 5.999 TL'ye raflarda yerini alacak. Amiral gemisi niteliğine sahip olmayan bu cihaz için belirlenen bu fiyat oldukça yüksek olarak değerlendiriliyor. Yukarıda da belirttiğimiz üzere eğer cihazın fiyatı bu şekilde olursa telefonu almak isteyenler oldukça üzülecek gibi gözüküyor. 

Yurt dışı fiyatının üstünden değerlendirdiğimizde zaten 4.500 TL'nin altında satılmayacağı düşünülen Xiaomi Mi Note 10, şu koşullar altında Türkiye pazarında pek de satılacak gibi gözükmüyor. Fakat burada önemli bir detayda var ki, Xiaomi'nin akıllı cep telefonları kısa süre içerisinde önemli ölçüde indirime girdiği için ürüne sahip olmak isteyenler cihazın indirme girmesini bekleyebilirler. Türkiye'de Xiaomi Mi Note 10 adlı akıllı cep telefona sahip olmak isteyenler çıkış tarihinden belirli bir süre daha beklemeleri gerekecek. 

Xiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro için tüm teknik detaylar sızdırıldıXiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro için tüm teknik detaylar sızdırıldı

Xiaomi Mi Note 10 özellikle kamerası ile dikkat çekecek

Xiaomi Mi Note 10 adlı akıllı cihazın arka kısmında tam olarak beş adet kamera kurulumu yer alıyor. Kamera sisteminde 108 megapiksel F1.7 OIS + 12 megapiksel 2x telefoto F2.0 + 5 megapiksel 10x telefoto F2.0 OIS + 20 megapiksel F2.2 ultra geniş açı + 2 megapiksel F2.4 makro lensin yer aldığı bir dizilim ile karşılaşıyoruz. Söz konusu bu kamera sistemi sayesinde 5x optik, 10x hibrit ve 50x dijital zoom yapma özelliğine sahip olan Xiaomi Mi Note 10, gerçekten de kamera konusunda önemli işler başarıyor gibi gözüküyor. Cihazın ilk incelemelerinde bunu net bir şekilde görmek mümkündür. Çinli akıllı cihaz üreticisi Xiaomi genellikle uygun fiyatlı ve yüksek performanslı cihazları ile dikkat çekerken Xiaomi Mi Note 10 ile satış oranlarında düşüş yaşanacak gibi gözüküyor. 

 

 


Xiaomi Mi Note 10 çıkış tarihi belli olduXiaomi Mi Note 10 çıkış tarihi belli oldu
Xiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro resmen tanıtıldıXiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro resmen tanıtıldı
Xiaomi Mi Note 10 Türkiye müjdesi sevindirdiXiaomi Mi Note 10 Türkiye müjdesi sevindirdi

PAYLAŞ