Xiaomi Mi Note 10 ne zaman çıkacak? - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Note 10 ne zaman çıkacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-11 22:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Akıllı telefon sektöründe hızla yükselen son dönemlerin en dikkat çeken markalarından Xiaomi’den Mi Note 10 haberi geldi!

Xioami şirketinin CEO’su Lei Jun geçtiğimiz aylarda şirketin izleyeceği strateji hakkında önemli bir açıklama yapmış ve şirketin bundan sonra Mi Max ve Mi Note serisi adı altında yeni bir ürün çıkarmayacağını dile getirmişti. Bu serilerle büyük bir dikkat çeken şirketin bu hamlesi bir strateji değişikliği olarak değerlendirmiş ve Xiaomi’nin yeni cihazlarının adının ne olacağı merak edilmişti.

Xiaomi Mi CC9 Pro özellikleri belli olduXiaomi Mi CC9 Pro özellikleri belli oldu

Xiaomi Mi Note 10’mu geliyor?

Tasarımda bir sonraki seviye Xiaomi Mi Mix Alpha ortaya çıktı!

Bildiğiniz gibi Redmi alt markasıyla akıllı telefon pazarına fiyat performans oranı yüksek cihazlar kazandıran marka Mi markasını artık üst segment cihazlar için kullanmaya başlamıştı. Hatırlarsanız birkaç hafta önce Mi Mix Alpha modelini tanıtan şirket yeni akıllı telefonuyla oldukça dikkat çekmişti. Gövdesini saran ekranıyla tasarım sınırlarını zorlayan modelin yıl sonuna kadar satışa sunulması bekleniyor. Tabi cihazın farklı bir isimle piyasaya tanıtılması da şirketin aldığı kararda son derece kararlı olduğunu akıllara getirmişti ki bugün ortaya çıkan bir haber markanın Mi Note serisini tamamen ortadan kaldıramayacağını düşündürdü.

Ice Universe’in paylaştığı bilgilere göre Redmi Note ailesinin yanı sıra şirket Ekim ayının sonunda Xiaomi Mi Note 10 modelini de piyasaya sürecek. Güçlü bir amiral gemisi olması beklenen bu cihaz hakkında şimdilik teknik detaylar netleşmemiş olsa da Mi Note 10’nun gücünü Qualcomm Snapdragon 855 işlemciden alması bekleniyor. Xioami’nin yeni modelleri hakkında bilgi sahibi oldukça sizleri de bilgilendirmeye devam edeceğiz.


Xiaomi Mi 9 Lite Türkiye'de satışa sunulduXiaomi Mi 9 Lite Türkiye'de satışa sunuldu
Xiaomi'nin şimdiye kadar ki satışa sunduğu en güçlü powerbank: Mi Powerbank 3 50WXiaomi'nin şimdiye kadar ki satışa sunduğu en güçlü powerbank: Mi Powerbank 3 50W

PAYLAŞ