Xiaomi, Mi Note 10 Lite'ın tanıtım tarihini resmi olarak açıkladı - Haberler - indir.com

Xiaomi, Mi Note 10 Lite'ın tanıtım tarihini resmi olarak açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-30 09:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Pazara sunduğu fiyat performans ürünleri ile dikkatleri toplayan Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi, şimdi ise Mi Note 10 Lite telefonunun tanıtım tarihini açıkladı. Resmi olarak 30 Nisan tarihinde etkinliğini gerçekleştirecek olan şirket online olarak canlı bir şekilde yayınlayacak. Çinli üretici Xiaomi, amiral gemisi seviyeye sahip akıllı telefon modellerini artırmaya devam ediyor. Bu noktada Mi Note 10 ve daha sonra Mi 10 serisini pazara sunan şirket, şimdi ise Mi Note 10 ailesine yeni bir üye dahil etmek istiyor. Mi Note 10 serisinin giriş seviye akıllı telefonu olacak Lite modelinin tanıtımına ise çok az kaldı diyebiliriz.

Bugün yaptığı bir duyuru ile yeni etkinliğini açıklayan Xiaomi, bu etkinlik kapsamında Redmi Note 9 ve Mi 10 Lite modellerinin tanıtacağını doğrulamış oldu. 30 Nisan’da tanıtımı gerçekleşecek olan Mi Note 10 cihazının özellikleri belli olmazken, cihazda bulunması beklenen özelliklerin sızıntılarında neler yer alıyor gelin bakalım.

Xiaomi Privacy Brand ile güvenlikte yeni bir dönem başlıyorXiaomi Privacy Brand ile güvenlikte yeni bir dönem başlıyor

Mi Note 10 Lite beklenen özellikler

Söylentilere göre bu yeni akıllı telefon modelinde 2340 x 1080 piksel çözünürlüklü 6.47 inçlik Full HD+ AMOLED bir ekran ile pazara giriş yapacak. İşlemci gücünü serinin diğer modellerinde olduğu gibi Qualcomm’un Snapdragon 730G işlemcisi ile yapacak olan bu model Android 10 işletim sistemi ile gelecek. Parmak izi sensörü ekrana entegre olacağı beklenen cihazın 30W hızlı şarj desteği ile beraber 5260 mAh’lik bir bataryası bulunacak. FFC’de ortaya çıkan bir listeye göre modelin kamera detayları da belli olmuştu. Dörtlü kamera sisteminin yer alacağı muhtemel olan bu modelin ana sensörü ise 64 megapiksel olacak. Bu değer ile 108 MP kameralı diğer üyelerden bu cihaz ayrılmış olacak.

30 Nisan ile beraber modelin tüm detaylarını resmi olarak göreceğiz.


Resmi olarak tanıtılan Xiaomi Mi 10 Youth Edition özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Xiaomi Mi 10 Youth Edition özellikleri ve fiyatı
Xiaomi’den şaşırtan MIUI 13 hamlesiXiaomi’den şaşırtan MIUI 13 hamlesi

PAYLAŞ