Xiaomi Mi Note 10 Lite'ın özellikleri sızdırıldı! - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Note 10 Lite'ın özellikleri sızdırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-31 14:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro cihazları sonrasında Xiaomi Mi 10 Lite modeli de yakın zamanda geliyor. Şimdi ise cihaza dair detaylar ve sızıntılar ortaya çıkmaya başladı. Mi Note 10 ile aynı anda tanıtılan Mi Note 10 Pro modelinden sonra ailenin en yeni üyesi olacak olan Xiaomi Mi 10 Lite gündeme gelmeye devam ediyor. Xiaomi “Lite” takısına sahip akıllı telefonları bir hayli severken, Mi 10 Lite’da sürpriz bir model olarak ortaya çıkmış durumda. Şirketin yakın zamanda tanıtılacak olan bu modelinin diğer versiyonlarda olduğu gibi Türkiye’de de satılması bekleniyor. Modelin tasarım olarak serinin diğer üyeleri ile aynı kasa yapısına sahip olması beklenirken, orta üst seviye bir konumda yer alması bekleniyor.

Xiaomi Mi 10 Lite özellikleri

Xiaomi yeni bir güncellemeyle Mi 10 serisinde 7 kamera özelliği sunacak!Xiaomi yeni bir güncellemeyle Mi 10 serisinde 7 kamera özelliği sunacak!

Buna göre cihazda Snapdragon 730G işlemcisinin yer alması ve ekran tarafında 6.47 inç büyüklüğünde bir ekranın bulunması bekleniyor. Xiaomi Mi 10 Lite cihazında iddia edilene göre beşli bir arka kamera sistemi bulunacak. Bu noktada 64 megapiksel + 8 megapiksel + 8 megapiksel + 5 megapiksel + 2 megapiksel olarak kameraların yer alması bekleniyor. Kutu içerisinden Android 10 işletim sistemi ile çıkacak olan bu modelde 30W hızlı şarj destekli 5000 mAh’lik bir pil bulunacak. Donanım özellikleri ile dikkat çeken bu model Lite adına sahip olarak gelse de, özellikleri bakımından oldukça güçlü bir cihaz olacak. Ön yüzeyde ise 16 megapiksel kamera ile cihazın dikkat çekmesi bekleniyor.

Mi Note 10 Pro cihazını hatırlayacak olursak bu modelde 108 MP ana kamera ve toplamda ise 4’lü kamera sistemi ile dikkat çekmişti. Snapdragon 730G işlemcisine sahip olan bu modelde 6 GB RAM yer alıyor ve DxOMark’a göre Huawei Mate 30 Pro kadar iyi bir fotoğraf kalitesi sunuyor.


Resmi olarak tanıtılan Xiaomi 10 Lite 5G özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Xiaomi 10 Lite 5G özellikleri ve fiyatı
Xiaomi'nin 3.çeyrekte tanıtacağı akıllı telefonların listesi ortaya çıktı!Xiaomi'nin 3.çeyrekte tanıtacağı akıllı telefonların listesi ortaya çıktı!

PAYLAŞ