Xiaomi Mi Note 10 Lite yakında satışa çıkıyor - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Note 10 Lite yakında satışa çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-13 17:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı cihaz üreticisi hız kesmeden üretimlerine devam ediyor. Çok yakın zaman içerisinde raflarda yerini alması beklenen Xiaomi Mi Note 10 Lite, sertifikasyon sürecinden geçiyor. Takipçiler tarafından merakla beklenen akıllı telefonunun özellikleri de şu an için netleşmiş durumdadır. Son zamanlarda sıklıkla gündeme gelmeyi başaran Xiaomi Mi Note 10 Lite için nihayet geri sayım başlamış gözüküyor. Söz konusu akıllı cep telefonu son olarak Tayland Ulusal Yayın ve Telekomünikasyon Komisyonu'nu (NBTC) tarafından onaylandı. Ne yazık ki şirketin internet sitesinde yayınlanan sertifika bilgileri arasında cihazın teknik özellikleri hakkında henüz herhangi bir detaya yer verilmemiştir. Fakat sertifikasyon sürecinden geçmesi çıkış tarihinin yakın olduğu anlamına geliyor. 

Xiaomi Mi Note 10 Lite'ın özellikleri sızdırıldı!Xiaomi Mi Note 10 Lite'ın özellikleri sızdırıldı!

Özellikler sızdırıldı

Şöyle ki daha önce Mi Note 10 Lite'ın bazı teknik özellikleri de gündeme çıkmıştı. Bu akıllı telefon, Snapdragon 730G işlemci, 6.47 inç FullHD+ AMOLED ekran, 30W hızlı şarj destekli 5.260 mAh pille gelecek. Xiaomi Mi Note 10 Lite'ın arka kısmında 64 + 8 + 8 + 5 + 2 megapiksel sensör kombinasyonundan oluşan beşli kamera sistemi yer alacak. Cihazın ön kısmında ise 16 megapiksellik bir selfie kamerası yer alacak.

Android 10 ile gelecek

Mi Note 10 bildiğiniz üzere kutudan Android 9 işletim sistemi ile beraber çıkıyor. Lite versiyonu en yeni Android 10 işletim sistemiyle kullanıcıların beğenisine sunulacak. Çinli akıllı cihaz üreticisi Xiaomi, henüz cihaz hakkında bir açıklama yapmadı. Gelecek haftalarda Mi Note 10 Lite ile ilgili daha detaylı bilgilerin sunulması bekleniyor. 



PAYLAŞ