Xiaomi Mi Note 10 dayanıkıklılık testinde! - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Note 10 dayanıkıklılık testinde!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-11 10:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Türkiye'de son derece dikkat çeken modellerden biri olan Xiaomi Mi Note 10, JerryRigEverything tarafından en zorlu sağlamlık testine tabii tutuldu. Ülkemizde 4.800 TL'ye kadar düşen ve şık tasarımlı Xiaomi Mi Note 10 için zorlu sağlamlık testi yapıldı. Test kapsamında ilk olarak çizilme denemesi yapıldı. Rakip çizilme açısından rakipleriyle benzer bir performans sergiliyor. Yan şöyle ki Xiaomi Mi Note 10, Gorilla Slass koruma camı ile korunan ekranın bozuk para ya da buna benzer objelerle çizilmeyeceği anlamına geliyor. Cihazın ön kamerası ön kısımda damla çentik içerisine yerleştirilmiş olup aynı zamanda cam ile korunan bu telefon, metal bir gövde üzerine kuruludur. 

Cihazın arka kısmında yer alan kameraların da çizilmeye karşı dayanıklı can ile korunan ve arkası cam olan Xiaomi Mi Note 10, ekrana entegre edilmiş olan parmak izi okuyucu sensörünün üzeri ciddi anlamda çizilmiş olsa da parmak izini okumaya devam edecektir. Cihazın sona bırakılan en önemli testi olan ciddi kuvvet ile uygulanana ve eğilmeye karşı dayanıklı olup olmadığının denenmesi ise sorunsuz bir şekilde sona erdirildi. Cihaz gerçekten de oldukça sağlam bir kasa üzerine kurulmuş olup kullanıcılar için dayanıklı bir kullanım sunuyor. Cihazın gövdesi neredeyse en ufak bir esneme dahi yapmıyor ve bu da takdiri sonuna kadar hak eden bir durum olarak değerlendiriliyor. Hem tasarım olarak hem de teknik özellikleriyle kullanıcıların beğenisini kazanmayı başaran Xiaomi Mi Note 10 adlı akıllı cihaz dayanıklılık konusunda da kullanıcıların yüzünü güldürecek. Cihaz bu sayede uzun süreli kullanıma uygun olacak. 

Türkiye’de satışa çıkan Xiaomi Mi Note 10'un fiyatı ne kadar?Türkiye’de satışa çıkan Xiaomi Mi Note 10'un fiyatı ne kadar?

Xiaomi Mi Note 10 teknik özellikleri

Çinli akıllı cihaz üreticisi Xiaomi tarafından üretilen Xiaomi Mi Note 10 ile yine gözleri üzerine toplamayı başarmıştır. Xiaomi Mi Note 10 adlı akıllı cihaz gücünü Snapdragon 730G işlemci sisteminden alırken işlemciye 6 GB RAM’de eşlik ediyor. Söz konusu bu dayanıklı akıllı cep telefonun arka kısmında 108 megapiksel F1.7 OIS + 12 megapiksel 2x telefoto F2.0 + 5 megapiksel 10x telefoto F2.0 OIS + 20 megapiksel F2.2 ultra geniş açı + 2 megapiksel F2.4 makro lens bir araya geliyor.

Xiaomi Mi Note 10'un arka kısmında yer alan bu kamera sistemiyle 5x optik, 10x hibrit ve 50x dijital zoom yapabilen telefon, DxOMark‘a göre çok iddialı şekilde Huawei Mate 30 Pro kadar iyi fotoğraf kalitesi sunuyor. Cihazın bataryası 5.230 mAh kapasitesine sahip olup kullanıcılara uzun soluklu bir kullanım sunar. 6.5 inç ekrana sahip olan Xiaomi Mi Note 10, AMOLED ekrana sahiptir. Hem görsel olarak hem de sunduğu özellikler ile beraber kullanıcıların beklentilerini karşılayacak olan Xiaomi Mi Note 10'un kısa süre içerisinde birçok kişi tarafından alınması bekleniyor.  Kamera kısmında da kullanıcıların beğenisini kazanan bu kaliteli telefon ile beraber en güzel anlarınızı fotoğraflayabilirsiniz. Cihazın sağlamlık testinin de başarı ile sonuçlanması kullanıcıları sevindirir. 


Xiaomi Türkiye ilk Xiaomi Mi Note 10 paylaşımı ile şaşırttı!Xiaomi Türkiye ilk Xiaomi Mi Note 10 paylaşımı ile şaşırttı!
Xiaomi Mi Note 10 Pro fiyatı belli olduXiaomi Mi Note 10 Pro fiyatı belli oldu
Xiaomi Mi Note 10 özellikleri ve fiyatıXiaomi Mi Note 10 özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ