Xiaomi Mi Note 10 çıkış tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Note 10 çıkış tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-01 19:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin Çin’de Mi CC9 Pro olarak adlandırılan ve global pazarda ise Xiaomi Mi Note 10 adıyla bilinecek olan modelin çıkış tarihi paylaşıldı. Bir süredir sızıntıları ve özellikleri ortaya çıkmaya devam eden modelin çıkış tarihi netleşmiş oldu. Sunacağı özellikler ve performans oldukça merak edilen Xiaomi Mi CC9 Pro modelinin kesin olarak global pazarda Xiaomi Mi Note 10 olarak satılacağı biliniyor. Xiaomi’nin gerek donanım gerekse tasarım anlamında ses getirmesi beklenen bu yeni modeli Mi Note 10’un yapılan paylaşıma göre 14 Kasım itibariyle çıkışı gerçekleşecek ve cihaz satın alınabilir olacak. Xiaomi Polonya tarafından verilen bu tarih kullanıcıları oldukça memnun ederken Avrupa’da kullanıcıların fazla beklemeyeceği gözüküyor.

Xiaomi Mi Note 10 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Xiaomi Mi CC9 Pro 50x zoom özelliği çok etkileyiciXiaomi Mi CC9 Pro 50x zoom özelliği çok etkileyici

14 Kasım tarihi sonrasında Türkiye’de de satışa sunulması beklenen bu modelin fiyat performans noktasında oldukça iddialı olması bekleniyor. Tasarım olarak damla çentik ve kavisli kenar ile gelmesi beklenen modelin ekrana entegre parmak izi tarayıcısı ve ince çerçevesi ile dikkatleri üzerine toplaması bekleniyor. Cihaz sadece tasarım ve donanımı ile değil sahip olacağı kamerası ile de oldukça konuşulacağa benziyor. Bu noktada arka yüzeyinde 108 megapiksel ana kameranın yer aldığı toplamda beşli kamera sistemine sahip bir Xiaomi Mi Note 10 modeli göreceğiz.

Cihaz sahip olduğu bu kamera  yetenekleri ile 5 kat optik zoom yeteneğine de sahip olacak. İşlemci gücü tarafında Snapdragon 730G modelinin yer alması beklenen cihaz bu sayede orta-üst bir segment konumuna yerleşmiş olacak. Amiral gemisi Mi Note 10 Pro modelinde ise Snapdragon 855 Plus işlemcisini göreceğiz. Pro modelde işlemci farkı haricinde ekran ve kamera yapısı noktasında aynı özelliklere sahip olacak.  


108 Megapiksel kameraya sahip olan ilk telefon Xiaomi Mi Note 10 olacak108 Megapiksel kameraya sahip olan ilk telefon Xiaomi Mi Note 10 olacak
Xiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro için tüm teknik detaylar sızdırıldıXiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro için tüm teknik detaylar sızdırıldı

PAYLAŞ