Xiaomi, Mi Mix Alpha'nın uygun fiyatlı versiyonu gelebilir - Haberler - indir.com

Xiaomi, Mi Mix Alpha'nın uygun fiyatlı versiyonu gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-18 08:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Xiaomi'nin geride bıraktığımız Eylül ayı içerisinde tanıtımını gerçekleştirdiği ve %180 ekran gövde oranına sahip olan akıllı cep telefonu modeli Mi Mix Alpha modelinin farklı bir versiyonu geliyor. 

Xiaomi, geçtiğimiz Eylül ayı içerisinde daha önce hiç karşımıza çıkmamış bir tasarıma sahip olan akıllı cep telefonu modeli Mi Mİx Alpha'nın tanıtımını gerçekleştirdi. Neredeyse tamamen ekranla kaplı olan söz konusu bu cihaz, %180 oranında ekran gövdesiyle bekleyenleri şaşırtmayı başardı. Konuyla ilgili elde edilen haberlere göre Xiaomi, bu cihazın daha da ticari olabilecek bir versiyonu üzerinde çalışıyor. 

Tasarımda bir sonraki seviye Xiaomi Mi Mix Alpha ortaya çıktı!Tasarımda bir sonraki seviye Xiaomi Mi Mix Alpha ortaya çıktı!

Günlük kullanım için daha uygun bir model

Mi Mix Alpha'nın yeni versiyonu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan yeni cihaz günlük kullanım için daha uygun bir model olacak. Xiaomi tarafından üretilen Mi Mix Alpha'nın tanıtımının yapılmasının ardından uzunca bir süre geçmesine rağmen cihaz henüz piyasaya sürülmedi. Bunun nedeni olarak da yüksek maliyet ve seri üretim problemlerinin henüz aşılamaması olarak gösteriliyor. Buna karşılık olarak şirket Mi Mix Alpha'nın çok daha sade ve doğal olarak da daha ucuz olan versiyonunu yakın bir zaman diliminde piyasaya sürebilir. 

Yakın zamanda piyasaya sürüleceği düşünülen bu yeni telefonunun arka kısmı Mi Mix Alpha modelinde olduğu gibi ekranla kaplı değil ve bu nedenle de cihazın günlük kullanım için daha uygun özelliklere sahip olacağını söylemek mümkündür. Fiyatına da etki edeceği düşünülen bu ekran, kenarlardan arka kısma doğru uzandığı için dokunmatik kullanım esnasında sorunlar yaratıp yaratmayacağı ise şimdiden tereddütlü olan konular arasındadır. Çinli dev şirket Xiaomi, Mi Mix Alpha modelini 2.500 euro fiyat etiketiyle beraber sunmayı düşünüyordu fakat bu yeni modelin ise çok daha düşük bir fiyat etiketiyle karşımıza çıkacağına da kesin gözüyle bakılıyor. Cihazın ne zaman piyasaya sürüleceği bilinmiyor olsa da yakın zaman olarak düşünülüyor. 

 


100 MP kameralı Xiaomi Mi Mix Alpha'nın etkileyici fotoğraf kalitesi100 MP kameralı Xiaomi Mi Mix Alpha'nın etkileyici fotoğraf kalitesi
Alışılmışın dışında tasarımı olan Xiaomi Mi Mix Alpha'nın üretimi başladıAlışılmışın dışında tasarımı olan Xiaomi Mi Mix Alpha'nın üretimi başladı
Satışa çıkacak olan Xiaomi Mi Mix Alpha özellikleri ve fiyatıSatışa çıkacak olan Xiaomi Mi Mix Alpha özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ