Xiaomi Mi Mix Alpha daha gelişmiş bir işlemciyle piyasaya giriyor! - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix Alpha daha gelişmiş bir işlemciyle piyasaya giriyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-06 12:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji üreticisi Xiaomi’nin 2019 yılında piyasaya sürmüş olduğu Xiaomi Mi Mix Alpha modeli, yılın en dikkat çeken akıllı telefon modelleri arasında yer almıştı. Xiaomi Mi Mix Alpha modelin tanıtılsa da, henüz satışa çıkmadı. Şimdi ise yaşanan gelişme ile beraber Snapdragon 865 bazlı yeni bir gelişme yaşandı. Cihaz 2813 dolarlık fiyat etiketi ile gelmesi beklenirken, gelen bilgilere göre Xiaomi bu modelini Snapdragon 865 işlemcisi ile güncellemeye hazırlanıyor. Bu yeni model tanıtıldığı ilk sürümde Snapdragon 855 Plus işlemcisini kullanıyordu. Ancak modelin pazara gecikmesini olumlu bir şekilde kullanan şirket, modeli Snapdragon 865 işlemcisi ile sunmaya hazırlanıyor. Tam olarak 5G desteğine de sahip olacak fütüristik tasarımlı bu cihazın ne zaman mağazadaki yerlerini alacağı ise henüz bilinmiyor.

Xiaomi Mi Mix Alpha, güncel işlemci ile gelecek

Xiaomi Redmi Note 9 geliyor!Xiaomi Redmi Note 9 geliyor!

Bir süre önce YouTube üzerinde incelemelere konuk olan modelin inceleme için prototip sürümleri gönderilmişti. Model katlanabilir modellerden bambaşka bir tasarıma sahip olarak oldukça fazla ilgi çekmeye devam ediyor. Xiaomi Mi Mix Alpha modelinin sahip olduğu özellikleri hatırlayacak olursak, cihazda 7.92 inç esnek OLED bir ekran bulunuyor. 12 GB RAM + 512 GB dahili depolamaya sahip olan bu modelde 4050 mAh’lik bir pil ve 40W hızlı şarj sistemi görüyoruz. Mi Mix Alpha’ın arka yüzeyi de tamamen ekran olduğu için modelde kablosuz şarj teknolojisi bulunmuyor. 5G desteğine sahip olan cihazda Samsung’un 1/1.33 inçlik 108 megapiksel kamera sensörü bulunuyor.

Bu çözünürlük ile tam 12032x9024 piksel fotoğraflar çekilebiliyor. Bu kamera yanında ise 20 megapiksel ultra geniş açı + 12 megapiksel 2x zoom yeteneğine sahip telefoto lens sunuluyor. Cihazın yenilikçi işlemcisi ile çıkış tarihinin henüz belli olmadığını belirtelim.


Xiaomi 40W kablosuz şarj hızı ile çıtayı yükselltiXiaomi 40W kablosuz şarj hızı ile çıtayı yüksellti
Xiaomi kablosuz kulaklıklar için aksesuar geliştiriyor!Xiaomi kablosuz kulaklıklar için aksesuar geliştiriyor!

PAYLAŞ