Xiaomi Mi Mix Alpha 2'nin teknik özelliği sızdırıldı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix Alpha 2'nin teknik özelliği sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-01 09:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Draco kod adına sahip olan ve Snapdragon 865 yonga seti ile çevrimiçi bir şekilde kullanıcıların karşısına çıkan Mi Mix Alpha 2, çeşitli özelliklere sahiptir. Birinci nesil Mi Mix Alpha'nın aksine yeni modelin ticari bir ürün olarak çıkış yapacağı söylenen bilgiler arasında yer alıyor. Çinli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi, geride bıraktığımız yılın Aralık ayında esnek OLED paneli sayesinde her yanı dokunmatik ekranla çevrilmiş olan %180,6'lık ekran / gövde oranı ile kullanıcı kısmında heyecan uyandıracak olan bu füturistik akıllı cep telefon modeli Mi Mix Alpha'nın tanıtımını gerçekleştirdi. Lei Jun tarafından özel olarak desteklenen, üretim süreci kısmında ise 1000 mühendisin görev aldığı ve yaklaşık olarak 70 milyon dolar yatırım yapılan bu proje ne yazık ki hiç bir zaman karşımıza bir alıcı bulmaya hazır ticari bir ürün olarak çıkmadı. 

Konuyla ilgili olarak elde edilen tüm bu bilgiler değerlendirildiğinde cihaz, birçok kişinin gözünde ölü yatırım olsa da Xiaomi'nin Mi Mix Alpha ile planları bitmemiş gibi gözüküyor. Serinin son üyesi olarak karşımıza çıkan Mi Mix Alpha henüz raflarda yerini almamışken şirketin yeni nesil bir Mi Mix Alpha için harekete geçmiş olduğu iddiaları yayılmaya başladı. Söz konusu bu akıllı cihaz, 'Draco' kod adına ve Snapdragon 865 yonga setine sahip olarak ve çevrimiçi bir şekilde ortaya çıktı. Hatta öyle ki birinci nesin Mi Mix Alpha'nın aksine aynı zamanda yeni modelin ticari bir ürün olarak çıkış yapacağı da söylenen bir durumdur. 

Satışa çıkacak olan Xiaomi Mi Mix Alpha özellikleri ve fiyatıSatışa çıkacak olan Xiaomi Mi Mix Alpha özellikleri ve fiyatı

Mi Mix Alpha 2'nin tahmin edilen özellikleri

2088 × 2.250 piksel çözünürlüğe sahip 7.92 inçlik esnek OLED ekran üzerine kurulan bu yeni akıllı cihazın Adreno 640 grafik işlemcisi, Snapdragon 855 Plus yonga seti, 12GB LPDDR4x RAM, 512 GB dahili depolama alanı ve 108 MP birincil kamera sensörü gibi iddialı özelliklerle gelebilir. 1.nesil Mi Mix Alpha şeklinde adlandırılan cihazın 2900 dolarlık bir fiyat etiketine sahip olacağı düşünülüyor. Gelecek günlerde söz konusu bu akıllı cihazın daha yeni, daha gelişmiş bir versiyonu tanıtılır ve satışa sunulursa 3000 doların üstünde bir fiyat etiketi ile geleceğini tahmin ediliyor. 


Xiaomi'den Mi Mix Alpha tasarım ekibine 1 milyon dolar ödülXiaomi'den Mi Mix Alpha tasarım ekibine 1 milyon dolar ödül
Xiaomi, Mi Mix Alpha'nın uygun fiyatlı versiyonu gelebilirXiaomi, Mi Mix Alpha'nın uygun fiyatlı versiyonu gelebilir
Mi Mix Alpha satışa çıkıyor!Mi Mix Alpha satışa çıkıyor!

PAYLAŞ