Xiaomi Mi Mix 4'ün tasarımı ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 4'ün tasarımı ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-26 14:00:12
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Xiaomi’nin kesin olarak yolda olduğu bilinen Xiaomi Mi Mix 4 modeli tasarım olarak sızdırıldı. Model bu kapsamda oldukça iddialı gelecekken, Mi Mix 4, resmi olarak Ağustos ayında tanıtımının gerçekleştirilmesi bekleniyor. Oldukça merak edilen modele dair Ice Universe tarafından yayınlanan koruyucu cama göre model görseldeki tasarımı benimsemesi bekleniyor. Buna göre ise modelin köşeli yapı ile gelirken, oldukça ince çerçevelere sahip olması bekleniyor. Bu ince çerçeveleri ekran altı kamera sistemini de taşıması bekleniyor. Bazı eski sızıntılara göre ise modelin kavisli kenarda ekran altı kamera teknolojisi sunacak ilk model olacağını da gösteriyordu. Ancak modeldeki kavisin yüksek ihtimalle olması beklenmiyor.

Xiaomi Mi Mix 4 iddialı özelliklerle geliyor

Xiaomi Samsung'a resmen meydan okuduXiaomi Samsung'a resmen meydan okudu

Cihaza dair donanım sızıntılarına bakacak olursak, 5000 mAh pil ile gelecek modelin söylenene göre 120W kablolu hızlı şarj teknolojisi olması bekleniyor. Diğer yandan cihaz 70W veya 80W hızlı kablosuz şarj desteğini de barındıracak. İşlemci gücü olarak Snapdragon 888 Plus işlemcisinden gücünü alacak olan Mi Mix 4, kaynaklara göre 6.67 inç FHD+ kavisli 120 Hz OLED ekran üzerine kurulacak. Arka tarafında ana kamera olarak 50 megapiksel Samsung GN1s sensör kullandığı belirtilen Mi Mix 4, en üst modelde ise 18 GB LPDDR5 RAM ve 512 GB UFS 3.1 depolama ile karşımıza gelecek. Ayrıca modelde olması beklenen ekran altı kamera teknolojisi, pazardaki en iyi model olacak.

Önceki Mi Mix serilerinde olduğu gibi Mi Mix 4 modeli de Türkiye pazarında olması bekleniyor. Buna göre ülkemizde en az 10 bin TL gibi bir fiyatlandırma beklenirken, modelin yurt dışında ise Xiaomi Mi 11 Ultra modelinden daha pahalı olması bekleniyor. Bakalım cihaz ne gibi yenilikler sunacak göreceğiz.


Xiaomi Mi Mix 4 yoldaXiaomi Mi Mix 4 yolda
Xiaomi 200W şarj beklenenden geç gelecekXiaomi 200W şarj beklenenden geç gelecek

PAYLAŞ