Xiaomi Mi MIX 4'ün Bilmeniz Gereken 5 Benzersiz Özelliği! - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi MIX 4'ün Bilmeniz Gereken 5 Benzersiz Özelliği!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-07 20:00:04
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Soru-Cevap

Xiaomi Mi MIX 4 piyasaya sunulduğu ilk günden itibaren farklı özellikleriyle dikkat çekmeyi başardı. Yeni bir telefon satın almadan önce değerlendirilebilecek seçeneklerden birisi olan Xiaomi Mi MIX 4, mevcut donanım ve özelliklerine göre pek çok markanın amiral gemilerine göre daha uygun fiyatla satılıyor. İşte Xiaomi Mi MIX 4’ü ön plana çıkaran 5 özellik.

Tam Ekran Teknolojisi

Xiaomi Mi MIX 4’te diğer modellerde ekranın üzerinde özel bir şekilde yer ayrılan kamera gibi donanımlar tamamen ekran altına alınmış durumda. Böylece kesintisiz ve tam bir ekran ile kullanım sağlayan Mi MIX 4, bugüne kadarki en geniş ekranlı modellerden birisi. Panel altı kamera tasarımlarıyla pratik bir kullanım sunan Mi MIX 4’teki bu özellik için 60 farklı patent ve 77 milyon dolarlık bir yatırım yapılmış durumda.

Daima Açık Ekran ve Ev Sistemleriyle Uyum

Mi MIX 4 ile birlikte ev sistemlerine kolay bir şekilde entegrasyon sağlanabilmektedir. Böylece yeni model ile birlikte akıllı cihazların daha kolay bir şekilde yönetilebilmesi sağlanmaktadır.

Yapay Zeka Desteği

Yapay zeka günümüzde her modelde yer almaya başlasa da Mi MIX 4 için gelişmiş yetenekler sağlanmış. Yapay zeka destekli çeviri sistemine sahip olan telefon sayesinde normal metin ya da fotoğraflardaki tüm içerikler kolay bir şekilde çevrilebilmektedir. Böylece dil sorununu kolayca aşabilecek olan kullanıcılar sesin yazıya dökülmesi gibi farklı işlevler yeni model ile yapılabilmektedir.

Sinyal Optimizasyonu

Metal malzemeler ile geliştirilen Mi MIX 4’te anten performansının artması sağlandı. Böylece sinyal almada daha gelişmiş bir deneyim sunmayı başaran yeni model otomatik optimizasyona ek olarak manuel olarak da yapılandırılmayı destekliyor. 19 dahili anten, 8 farklı yapılandırma ayarı ve 42 band desteği Mi MIX 4 sayesinde çekim sorunlarının minimuma inmesini sağlamaktadır.

50W Hızlı Kablosuz Şarj

Şarj teknolojisiyle ileri seviyede bir kullanım sunan Xiaomi, yeni modelinde 50W hızlı kablosuz şarjı desteklemekte. Kablolu seçenekte ise 120W hızlı şarj değerlerine ulaşabilen Mi MIX 4, böylece şarj sorununu da ortadan kaldırıyor. Dakikalar içerisinde yüzde 100’lük doluluk oranına ulaşan Mi MIX 4 ile şarj problemi olmadan kolay bir kullanım elde edilebiliyor.





PAYLAŞ