Xiaomi Mi Mix 4'in hızlı şarj sistemi sızdırıldı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 4'in hızlı şarj sistemi sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-28 13:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi Mi Mix 4 için bugüne kadar pek çok farklı bilgi sızdırılırken yeni sızdırma, cihazın kablosuz şarj hızı ve özellikleri ile ilgili detayların öğrenilmesini sağladı. 

Çin kaynaklarında yer alan yeni gelişmelerde Xiaomi tarafından geliştirilen yeni model hakkında detaylara yer verildi. Xiaomi Mi Mix 4 olarak adlandırılacak yeni model, özellikle şirketin kablosuz hızlı şarj teknolojisini destekleyecek. Son dönemlerde kablosuz şarj sistemlerine yönelik ciddi geliştirmeler yapan Xiaomi, elde ettiği mevcut deneyimleri ve teknolojileri Xiaomi Mi Mix 4 modelinde kullanacak.

80 W kablosuz şarj desteği geliyor!

Xiaomi Mi Mix 4 için gündeme gelen iddialar doğruysa yeni cihaz 80 W kablosuz hızlı şarjı destekleyecek. Kablosuz şekilde hızlı şarjın sunulması, telefonlarda yaşanacak mevcut şarj sorunlarını minimuma indirmiş olacak. Üstelik cihaz için daha önce yapılan açıklamalarda kablolu şarj özelliğinde 120 W destekleneceği belirtilmişti. Bu bakımdan yeni modele sahip olan kullanıcılar, hızlı şarj konusunda ciddi bir avantaj elde edecek. 

Hızlı şarj ile 19 dakikada yüzde 100’e ulaşılıyor

Xiaomi tarafından yapılan açıklamalarda 80 W Kablosuz şarj desteği ile birlikte 4000 mAh kapasitesindeki bir bataryanın, 19 dakika içerisinde yüzde 100 doluluk oranına ulaşacağı belirtilmişti. Bu bakımdan kullanıcılar için yeni modelde şarj sorununu tamamen ortadan kaldırabilir. Cihazda 4500 mAh kapasiteye sahip bir bataryanın kullanılması planlanıyor. Kablolu şarj ile dakikalar içerisinde yüzde yüze ulaşacak olan telefon, kablosuz şarj sistemi ile yaklaşık 30 dakika içerisinde tam kapasite ile kullanılabilecek.

Xiaomi Mi Mix 4 modelinde yer verilecek kablosuz hızlı şarj özellikleri telefonda dikkat çeken sadece küçük bir detay. Ekran altında gömülü bir şekilde ön kameraya sahip olması beklenen cihaz, aynı zamanda çentiksiz bir tasarım ile piyasaya sunulacak. 1080p desteği, Snapdragon 888 işlemcisi ile birlikte üstün performans ve verimlilik sunması beklenen Xiaomi Mi Mix 4, uzun zamandan beri gündemde yer alarak oldukça dikkat çekmişti. İddialar kullanıcılar tarafından heyecan verici olarak tanımlandığı gibi cihazın piyasaya çıktıktan sonra şirketin en çok sattığı telefonlardan birisi olması bekleniyor. 





PAYLAŞ