Xiaomi Mi Mix 4, TENAA'da görüntülendi - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 4, TENAA'da görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-02 13:00:15
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin merkezli teknoloji şirketlerinden Xiaomi2nin ekran altı kamera sistemi ile gelecek olan yeni amiral gemisi nitelikli telefonu TENAA veritanı listesinde yerini aldı. Gelecek ay içerisinde tanıtılması beklenen Xiaomi Mi Mix 4 hakkındaki yeni detaylar ortaya çıktı.

Xiaomi'nin Ağustos ayı içerisinde amiral gemisi özelliklerine sahip olan Xiaomi Mi Mix 4 akıllı cep telefonunu duyuracağını dile getirdi. Çinli sertifikasyon kurumu TENAA'nın veritanında kendini gösterdi. TENAA kayıtlarında yer alan bilgilere göre 2106118C model numarasına sahip akıllı telefon 8 GB RAM + 256 GB depolama alanı ve 12 GB RAM + 256 GB depolama alanı ile donatılmış olan farklı iki versiyon şeklinde sunulacak. Her ne kadar Çinli sertifikasyon kurumu tarafından listelenmemiş olsa da Xiaomi Mi Mix 4'ün 12 GB RAM + 512 GB depolama alanına sahip olan daha pahalı bir modelinin de geleceği düşünülüyor. 

Xiaomi Mi Mix 4'in hızlı şarj sistemi sızdırıldıXiaomi Mi Mix 4'in hızlı şarj sistemi sızdırıldı

Xiaomi Mi Mix 4 hakkında elde edilenler

Akıllı cep telefonun 120 Hz tazeleme oranına sahip olan 6.67 inç Quad HD+ ekran özelliğine sahip olması bekleniyor. Aynı zamanda ekran altı selfie kamerası ile kullanıcıların karşısına çıkacağı yönünde bilgiler elde edildi. Amiral gemisi nitelikli cihazla ilgili olarak sızdırılan diğer bilgiler ise Qualcomm Snapdragon 888 Plus işlemci, 120 watt hızlı şarj özellikli 5.000 mAh pil ve 70-80 watt kablosuz şarj desteği de olabilir. Xiaomi Mi Mix 4, MIUI 13 arayüzü özelliği ile sunulan ilk telefon olma özelliğine sahiptir. 

 


Xiaomi Mi Mix 4, ekran altı kamera ile gelecekXiaomi Mi Mix 4, ekran altı kamera ile gelecek
Xiaomi Mi Mix 4 için yeni detaylar belli olduXiaomi Mi Mix 4 için yeni detaylar belli oldu
Xiaomi Mi Mix 4 yoldaXiaomi Mi Mix 4 yolda

PAYLAŞ