Xiaomi Mi Mix 4 tanıtım görselleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 4 tanıtım görselleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-06 15:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Xiaomi'nin ilerleyen zamanlarda tanıtacağı Mi Mix 4 modelinden yeni görseller geldi. Bu kez cihazda ekran altı kamera ve UWB desteği dikkat çekti.

Android dünyasının öne çıkan isimlerinden Xiaomi, kullanıcılarının uzun süredir beklediği Mi Mix 4’ü tanıtmak için artık gün sayıyor. Çin merkezli şirket kısa süre önce yeni Mix serisinin yeni modeliyle birlikte pek çok yeni ürününü 10 Ağustos 2021 tarihinde piyasaya süreceğini açıklamıştı. Bu haber üzerinde Mix 4’e ait daha fazla bilgi paylaşamaya başladı. Aslına bakarsanız bunun şirketin satış politikasıyla ilişkili olduğunu söylemek mümkün ama Xiaomi paylaşımlarıyla gerçekten dikkat çekmeyi başarıyor.

Xiaomi Mi Mix 4, TENAA'da görüntülendiXiaomi Mi Mix 4, TENAA'da görüntülendi

Bugüne kadar Mi Mix 4’ün özelliğiyle ilgili pek çok bilgi sızdırılmıştı. Şimdi ise şirket sızdırılan bu özellikleri doğrulayan resmi görüntüler paylaşarak kullanıcıların heyecanını bir kez daha arttırmış oldu.

Xiaomi Mi Mx 4'le fark yaratacak

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modeli Mi Mix 4 şirketin ilk ekran altı kameralı telefonu unvanına sahip. Diğer akıllı telefon üreticileri arasında ise bu ilke imza atan tek firma ZTE’ydi. Şimdi Xiaomi bu teknolojiyi kullanıcılarına sunan ikinci şirket olacak.

Xiaomi yeni RAM teknolojisiyle fark yaratacak

Yukarıdaki görselde net bir şekilde görüldüğü üzere Xiaomi, sızıntılardaki  gibi Mix 4’ün ekran altı kamera teknolojisi ile geleceğini onaylıyor. Bunun yanı sıra ikinci yayımlanan resimde de UWB (ultra geniş bant) teknolojisinin olduğu dikkat çekiyor.

Şirket tarafından paylaşılan resmi görsellerde UWB hakkında kısa bir ipucu verilmiş. Xiaomi aslında burada ”yeni teknoloji, yeni anlayış” sloganıyla yola çıkarak kullanıcılara Mix 4’ün daha gelişmiş bağlantı desteğiyle geleceğini göstermiş.

Tüm bunların yanı sıra hatırlarsanız bazı güvenilir kaynaklar süre önce Mix 4’ün ekranının canlı görüntüsünü paylaşmışlardı. Bu görüntülerde yer alan UDC alanla ekranın diğer kısımları arasındaki Piksel düzenlemelerini ZTE ve OPPO gibi şirketlere göre daha iyi optimize edildiği de öne sürülüyor. Bu da Mix 4’ün hem görsel açıdan hem de kullanılabilirlik açısından piyasadaki pek çok rakibine göre daha iyi olacağının bir göstergesi sayılabilir.

Büyük bir ihtimalle Qualcomm’un en son piyasaya sürdüğü yonga seti Snapdragon 888 Plus’dan gücünü alacak olan cihaz, 8/12 GB RAM ve 256/512 GB’a kadar da dahili hafıza seçeneğine sahip olacak.

Hızlı şarj konusunda da rakiplerinden geri kalmayacak olan amiral gemisi120W kablolu ve 70W kablosuz hızlı şarj ile desteklenecek. Kutusundan Android 11 tabanlı MIUI 12.5 arayüzü ile çıkacak olan Mi Mix 4’ün fiyatı ise henüz bilinmiyor. Mi Mi 4 hakkındaki yeni bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyor olacağız.

 


Xiaomi ikinci çeyrekte Samsung'u geçtiXiaomi ikinci çeyrekte Samsung'u geçti
Xiaomi'den Apple Car rakibi otonom araç gelebilirXiaomi'den Apple Car rakibi otonom araç gelebilir

PAYLAŞ