Xiaomi Mi Mix 4 için yeni özellikler sızdırıldı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 4 için yeni özellikler sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-21 10:30:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi, Mi Mix 4 üzerindeki çalışmalarını hala sürdürüyor. Yeni sızdırılan bir özellikte ise ekran altı kamera sisteminin kullanılacağı öne sürüldü.

Son dönemlerin en iddialı markalarından bir tanesi olan Xiaomi, Mi Mix 4 modeli ile piyasaya iddialı bir giriş yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bugüne kadar pek çok farklı bilgi sızdırılan yeni model için gelen son detaylarda ise kameranın ekran altında yer alacağı öne sürüldü. Pek çok akıllı telefon üreticinin yeni amiral gemilerinde yer vermeye çalıştığı mevcut özellik, kullanımda çok farklı bir deneyim sunuyor.

Xiaomi Mi Mix 4 hızlı şarj teknolojisiyle rakiplerini geride bırakacakXiaomi Mi Mix 4 hızlı şarj teknolojisiyle rakiplerini geride bırakacak

Xiaomi Mi Mix 4 ekran altı kamerası nasıl olacak?

Telefon modelinde yer alacak ekran altı kamera özelliği ile ilgili ilk detaylar  My Drivers tarafından yapılan bir haberde yer aldı. Habere göre ekran altı kamera sisteminde cihazlarda kullanılan çentik sistemi tamamen ortadan kaldırılacak. Böylece ekranın üst bölümünde yer kaplayan çentik sistemi daha geniş ve büyük kesintisiz ekran deneyimi sunacak.

Ekran altı kamera özelliğinin kullanılması sırasında herhangi bir dezavantaj yaşamak istemeyen şirket, ince çerçeveli bir tasarım ile birlikte kullanıcılarına yeni modelini sunacak. Ekranın destekleneceği teknoloji ise FHD.

Ekran altı kamera normal kullanımlarda herhangi bir aktiflik sergilemeyecek. Ancak kamera açıldığında, gerekli olan görüntü ekran altında yer alacak kamera modülü sayesinde hemen elde edilebilecek. Tepki süresi, açılış ve kapanış süresi gibi herhangi bir sürenin yer almayacağı ekran altı kamerası, performans açısından ekran altında olsa da herhangi bir dezavantaj yaratmayacak ve normal kullanımlardan farksız olacak.

Cihaz için gelen son bilgilerde Snapdragon 888 işlemci, 4500 mAh kapasiteli batarya ve 120W hızlı şarj desteği olacağı belirtilmişti. Ekran altı kamera teknolojisi ile birlikte performansın ve verimliliğin arttıracağı model, şimdiden büyük bir beklenti yaratmayı başarmış durumda.

Tanıtımına çok az kaldı

Xiaomi Mi Mix 4 için paylaşılan detaylarda üstelik dikkat çeken en önemli gelişmelerden birisi de tanıtım tarihi oldu. Net bir tarih paylaşılmamış olsa da yeni amiral gemisi için 2021 yılının 3. çeyreğinde özel bir lansman yapacak olan şirket, böylece uzun zamandan beri beklenen modelini de piyasaya sunacak.



PAYLAŞ