Xiaomi Mi Mix 4 için yeni detaylar belli oldu - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 4 için yeni detaylar belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-21 16:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi olan Xiaomi’nin yeni modelleri üzerinde çalışmaları devam ediyor. Aktif olarak yolda olduğu belli olan Xiaomi Mi Mix 4 için detaylar karşımıza gelmeye devam ederken, şimdi ise teknik özellikler kapsamında bir sızıntı daha gerçekleştirildi. Yılın en çok beklenen ve merak edilen modellerinden olan Xiaomi Mi Mix 4, resmi olarak Ağustos ayında karşımıza gelecek gibi duruyor. Bu kapsamda telefon çok yakında tanıtılacakken, buna bağlı olarak ise teknik sızıntılar da artarak geliyor. Hala gerçek tasarımı belli olmayan bu modelin eski ve yeni sızıntılarını toplayacak olursak, cihazda 5000 mAh pil üzerine kurulu olarak ifade edilene göre 120W kablolu hızlı şarj desteği sunacak. Diğer yandan modelde 70W veya 80W hızlı şarj desteğini de göreceğiz. Cihaz için hala kesin olmasa da, kutusundan 120W hızlı şarj cihazının da çıkması bekleniyor.

Xiaomi Mi Mix 4 için yeni detaylar

Xiaomi Mi Mix 4, ekran altı kamera ile gelecekXiaomi Mi Mix 4, ekran altı kamera ile gelecek

İşlemci gücü olarak Snapdragon 888 Plus modelinden gücünü alacak olan Mi Mix 4, kaynaklara göre 6.67 inç büyüklüğünde FHD+ kavisli 120 Hz OLED ekran üzerine kurulu olacak. Arka tarafında ana kamera olarak 50 megapiksel Samsung GN1s sensör kullanıldığı belirtilen Mi Mix 4, en üstte 18 GB LPDDR5 RAM ve 512 GB UFS 3.1 depolama teknolojisine sahip olacak. Söz konusu cihazın önemli özelliklerinden birisi olarak ise ekran altı kamera teknoloji sisteminin bu modelde bulunması bekleniyor. Ice Universe kaynağına göre pazarda bir ilki Mi Mix 4 ile görebiliriz. Kaynaklara göre Mi 11 Ultra modelinden daha pahalı olacak.

Xiaomi Mi 11 Ultra, 1199 Euro fiyata sahip olurken, Mi Mix 4 modelinin ise 1500 Euro gibi bir fiyatlandırmaya sahip olması bekleniyor. Cihazın Türkiye fiyatı ise henüz belli olmuş değil.


Xiaomi Mi Note 11'in özellikleri sızdırıldıXiaomi Mi Note 11'in özellikleri sızdırıldı
Xiaomi tarihinde ilk kez 2. sıraya yükseldi!Xiaomi tarihinde ilk kez 2. sıraya yükseldi!

PAYLAŞ