Xiaomi Mi Mix 4 için MIUI 13 açıklaması yapıldı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 4 için MIUI 13 açıklaması yapıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-02 23:00:12
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji markası Xiaomi’nin yeni Mi Mix 4 modeline dair kötü bir haber geldi. Buna göre modelde MIUI 13 arayüzü olmasını bekleyen kullanıcılar için üzücü bir açıklama yapıldı. Xiaomi Mi Mix ailesinin en yeni üyesi olacak olan Mi Mix 4 çok yakın bir zamanda tanıtılacak. Modele dair detaylar gelmeye devam ederken, cihazın ekran altı kamera teknolojisi ve sahip olduğu donanım özellikleri ile ön plana çıkması bekleniyor. Ancak donanımın haricinde şimdi ise yazılım noktasında önemli detaylar ortaya çıktı. Kullanıcı deneyiminin en önemli parçasından birisi olan yazılım, Xiaomi için de oldukça önemli seviyede bulunuyor.

Mi Mix 4 modelinin bu kapsamda da fark yaratması bekleniyordu. Modelin MIUI 13 ile çıkacağı iddiaları bulunurken, durum öyle olmadı ve kullanıcıları hayal kırıklığı oluşturan detay ortaya çıktı.

Xiaomi Mi Mix 4 için yeni detaylar belli olduXiaomi Mi Mix 4 için yeni detaylar belli oldu

Xiaomi Mi Mix 4 modelinde MIUI 13 olmayacak

Sızıntıların önüne geçmek için açıklamalar yapan Xiaomi, MIUI 13 bekleyenleri üzdü. Şirketin PR bölümünden sorumlu isim olan Wang Hua, geliştiricilerin hala yazılım üzerinde çalıştıklarını ve hazır hale gelmesinin süreceğini belirtiyor. Bu noktada Mi Mix 4 modelinin Android 12 tabanlı MIUI 12.5 ile geleceği de kesinleşmiş oluyor. Ancak henüz kesin olmazken, çıktıktan sonra Mi Mix 4 modelinin MIUI 13 alabilme ihtimali de bulunuyor. Model çıkış sonrasında güncelleme ile en güncel arayüze sahip olacak gibi duruyor.

Cihaza dair bilinen detayları hatırlayacak olursak Mi Mix 4 modelinde 6.67 inç büyüklüğünde OLED ekran göreceğiz. 12 GB LPDDR5 RAM ve 512 GB UFS 3.1 depolama ile gelecek cihazda Snapdragon 888 veya 888+ işlemcisinin güç vermesi bekleniyor. Kamera noktasında ise üçlü kamera sistemi ile 50 megapiksel + 48 + 48 olarak bir dizilim olması bekleniyor.


Xiaomi Mi Mix 4 yoldaXiaomi Mi Mix 4 yolda
Xiaomi Mi Mix 4'ün tasarımı ortaya çıktıXiaomi Mi Mix 4'ün tasarımı ortaya çıktı

PAYLAŞ