Xiaomi Mi Mix 4 hızlı şarj ve yüksek kapasiteli batarya ile geliyor - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 4 hızlı şarj ve yüksek kapasiteli batarya ile geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-25 12:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Aktif olarak yakın zamanda sunulacak olan Xiaomi Mi Mix 4 modeli için fiyat sonrasında hızlı şarj ve pil kapasitesi ile ilgili olarak yeni güncel bilgiler geldi. Xiaomi Mi Mix 4 modelinin resmi olarak yılın üçüncü çeyreği bitmeden sunulacağı düşünülüyor. Ekran altı kamera sistemine sahip olacak olan bu yeni akıllı telefon, aktarıldığı kadarıyla 5.000 mAh üzerinde pil kapasitesine sahip olacak. 

Söz konusu bu pil telefonun konumu gereği gayet yeterli bir formda olacak. Sağlam kaynaklar üzerinden elde edilen bilgilere göre 120W kablolu hızlı şarj özelliğine sahip olacak. Cihazda aynı zamanda 80W hızlı kablosuz şarj da yer alacak. Bu modele yüksek ihtimalle kutusundan çıkarken Xiaomi imzalı bir hali hazırda satışı bulunan 120W şarj cihazı eşlik edecek. 800W hızlı kablosuz şarj içinse bir ünite alınması gerekecek. Bu iki değer de oldukça başarılı görünüyor ve pazarda sınırları zorlayacak şeklinde düşünülüyor. Kısa bir süre önce öğrenilen bilgilere göre Mi Mix 4, şirketin en gelişmiş akıllı telefonlarından Mi 11 Ultra'dan daha yüksek bir fiyat etiketine sahip olacak. Xiaomi Mi 11 Ultra'nın Avrupa merkezli sayış fiyatı 1.199 euro seviyesinde bulunuyor. 

Xiaomi'den 8 GB RAM'e Sahip Kapaklı Android Telefon!Xiaomi'den 8 GB RAM'e Sahip Kapaklı Android Telefon!

Bu bağlamda Mi Mix 4 ile 1.500 euro gibi oldukça yüksek bir fiyata yaklaşabileceği görülüyor. Bu rakam elbette ki son derece yüksek fakat Mi Mix 4 özelinde en iyi donanımların bir araya geleceği açık olarak görülüyor. Çin merkezli akılı cihaz üreticisi Xiaomi bu amiral gemisi nitelikli telefon ile tam olarak bir gövde gösterisi yapmak için hazırlıklara devam ediyor. 

Xiaomi Mi Mix 4 modelinin daha güçlü batarya ile geleceği düşünülüyordu

Bunun sebebi yeni Xiaomi kısa bir süre önce 200W kablolu ve 120W kablosuz hızlı şarj sistemi duyuruldu. HyperCharge adı verilen bu hızlı şarj sistemi, 200W güçte tamamen boş 4.000 mAh pili yalnızca 8 dakika içerisinde yüzde 100 oranında doldurabiliyor. 120W kablosuz tarafında ise tamamen boş 4.000 mAh pilin sadece 15 dakika içerisinde yüzde 100 oranında doldurulabildiğini dile getirdi. Bu cihazın artık 2022 yılında sunulacak bir Xiaomi amiral gemisine kaldığı düşünülüyor. Fakat şirketin bir katlanabilir akıllı cep telefonu daha geliyor. Düşük bir ihtimal de olsa o modelde 200W seviyesine çıkılabilir. Xiaomi Mi Mix 4 hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde konu ile ilgili olarak daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. 


Xiaomi Redmi Note 3 Resmi Olarak TanıtıldıXiaomi Redmi Note 3 Resmi Olarak Tanıtıldı
Xiaomi, yeni phablet telefonu Mi Max'ın tanıtım videolarını yayınladı!Xiaomi, yeni phablet telefonu Mi Max'ın tanıtım videolarını yayınladı!
Xiaomi şimdi de ses dalgasıyla şarj etmeyi deniyor         Xiaomi şimdi de ses dalgasıyla şarj etmeyi deniyor         

PAYLAŞ