Xiaomi Mi Mix 4 hızlı şarj teknolojisiyle rakiplerini geride bırakacak - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 4 hızlı şarj teknolojisiyle rakiplerini geride bırakacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-09 16:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Mi Mix serisinin en yeni akıllı cep telefonlarından biri olan Xiaomi Mi Mix 4, 2021 içerisinde gelecek olan telefonlar arasında yer alıyor ve söz konusu bu cihaz hızlı şarj konusunda da oldukça iddialıdır. Xiaomi Mi Mix 4, şirket CEO’su Lei Jun’un geçtiğimiz ay içerisinde yapmış olduğu açıklamalara göre kesin bir şekilde 2021'de gelecek olan bir model konumundadır. 

Uzun bir süredir beklenen bu amiral gemisi, kaynaklardan elde edilen bilgilere göre kesin olarak 2021 yılında gelecek bir model konumundadır. Uzun bir süredir beklenen bu amiral gemisi, kaynaklardan elde edilen bilgilere göre herhangi bir ekran deliğine, çentiğe veya pop-up kameraya sahip olmayacak. Bunun yerine ise Xiaomi için bir ilke imza atarak ekran altı kamera teknolojisi ile beraber kullanıcıların karşısına çıkacak olan bu telefon, sağlam kaynaklardan elde edilen bilgilere göre 200W hızlı şarj desteğine de sahip olabilir.

Xiaomi Mi Mix Alpha 2'nin teknik özelliği sızdırıldıXiaomi Mi Mix Alpha 2'nin teknik özelliği sızdırıldı

Bu durum henüz yüzde 100 kesin değil fakat büyük bir olasılık dahilinde yer alacak. Aynı zamanda kablosuz şarj gücü de çok yüksek olacak telefon şirket için bir ilke imza atacağı 200W şarj gücüne pili ikiye bölerek ulaşacak. Bilindiği üzere şirketler bunu şu anda da kullanıyor anacak bu şekilde hem hız artıyor hem de güvenli şarj sağlanıyor. 

Xiaomi Mi Mix 4'ün öncesinde dikkat çeken bir konsept gündem oldu

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi, geçtiğimiz hafta içerisinde Twitter üzerinden bir sürpriz yapmış ve kullanıcıların karşısına dört kenarı da kavisli bir akıllı cep telefon konsepti ile çıkmıştı. Şirketin bu konu ile ilgili olarak ilk çözümü olan cihaz, yalnızca yan kısımlardan değil üst ve alt kısımlardan da kavisli yapıya sahipti. Cihaz bu açıdan gerçekten de göz alıcı ve etkileyici bir görünüm sunuyor.

Fakat bu tasarımda Xiaomi'nin ışık oyunlarıyla gizlenmeye çalıştığı tasarımsal açıdan oldukça kötü bir detay olarak değerlendirildi. O da kenar kısımlar oluyor. Şirketin bunları ekran yapmadığı ve geniş köşe detayları kullandığı görülüyor. Konsept bir telefona bu kısımları koymaması çok da mantıklı olacakmış gibi bir izlemi oluşturan şirket yine de bu konseptte gerçekçi davranmış gibi gözüküyor. 

 


Xiaomi Ceo'sundan Mi Mix Alpha hakkında heyecan verici açıklamalarXiaomi Ceo'sundan Mi Mix Alpha hakkında heyecan verici açıklamalar
Xiaomi Mi Mix 4 bu yıl içinde gelebilirXiaomi Mi Mix 4 bu yıl içinde gelebilir
Xiaomi Mi Mix 5'in tüm özellikleri ortaya çıktıXiaomi Mi Mix 5'in tüm özellikleri ortaya çıktı

PAYLAŞ