Xiaomi Mi Mix 4, ekran altı kamera ile gelecek - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 4, ekran altı kamera ile gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-09 09:01:01
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji şirketi Xiaomi’nin yeni Mi Mix 4 akıllı telefon modeline dair detaylar karşımıza gelmeye devam ediyor. Şirketin bu yeni Mi Mi 4 modeli için ekran altı kamera noktasında önemli bir detay gündeme geldi. Yılın merak edilen akıllı telefonlarından Xiaomi Mi Mix 4, bildiğiniz üzere Çin merkezli sağlam bir kaynağa göre resmi olarak Ağustos ayında gelecek. Bu modelin en önemli özelliklerinden birisi olarak ise şirket bir ilke imza atacak ve ekran altı kamera sistemi cihazda yer alacak. Bu sistem sağlam kaynak Ice Universe’e göre pazarın en iyi çalışan modeli olacak. Söylenene göre ekran altındaki kamera, ilk çözümlerden farklı olarak gerçek bir şekilde görünmeyecek.

Kendi ekran altı kamera sistemini uzun süredir geliştirmeyi sürdüren Xiaomi, yüksek ihtimalle düşük selfie fotoğraf performans problemini de çözmüşe benziyor. Öyle ki ilk çözümlerde ekran altı kameraların selfie kalitesi bir hayli kötüydü.

Xiaomi Mi Mix 4 için yeni özellikler sızdırıldıXiaomi Mi Mix 4 için yeni özellikler sızdırıldı

Xiaomi Mi Mix 4 ekran altı kamerasıyla dikkat çekecek

Cihazın merak edilen Mi Mix 4 modeli için 5000 mAh bir pil ile gelecek. Söylenene göre 120W kablolu hızlı şarj desteğine sahip olacak. Modelde ayrıca 80W hızlı kablosuz şarj da olacak. Bu model kutusunda yüzde 99 ihtimalli Xiaomi imzalı bir 120W hızlı şarj cihazıyla gelecek. 80W hızlı kablosuz şarj içinse aynı bir ünite olması gerekecek. Telefon gücünü ise büyük bir ihtimalle Snapdragon 888 Plus işlemciden alacak.

Kaynaklar doğru çıkarsa Mi Mix 4 modeli en gelişmiş Mi 11 Ultra cihazından daha pahalı olacak. Xiaomi Mi 11 Ultra’nın Avrupa merkezli satış fiyatı 1199 euro seviyesinde olacak. Bu kapsamda Mi Mix 4 ile 1500 euro gibi çok yüksek bir düzeyde olacağı gözüküyor.


Xiaomi Mi Mix 4 hızlı şarj ve yüksek kapasiteli batarya ile geliyorXiaomi Mi Mix 4 hızlı şarj ve yüksek kapasiteli batarya ile geliyor
Xiaomi Mi Mix 4'in hızlı şarj sistemi sızdırıldıXiaomi Mi Mix 4'in hızlı şarj sistemi sızdırıldı

PAYLAŞ