Xiaomi Mi Mix 4 çıkış tarihine yönelik yeni bir paylaşım yapıldı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 4 çıkış tarihine yönelik yeni bir paylaşım yapıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-11 21:59:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi’nin yeni çıkaracağı amiral gemisi Mi Mix 4 için yeni bir paylaşım daha yapıldı. Mi Mix 4’ün lansman tarihi ortaya çıkmış olabilir! 

Geçtiğimiz aylarda Xiaomi Mi Mix Alpa modelini çıkarmasının ardından Mi Mix 4’ün piyasaya çıkmayacağı yönünde bazı söylentiler gündeme gelmişti. Sonrasında şirket bu söylentilerin yalan olduğunu açıklayarak Mi Mix 4’ün pazara çıkacağını açıklamıştı. Ancak uzun bir süredir Mi Mix 4 ile ilgili haberler olmadığı gibi düne kadar telefon hakkında bir net sızıntılar da yapılmıyordu. Buda cihazın gerçekten gelip gelmeyeceği konusundaki tartışmanın yeniden başlamasına neden oldu. Ancak bugün gelen yeni sızıntılar doğrultusunda cihazın lansman tarihi açıklandı. Eğer gündeme gelen söylentiler doğruysa Mi Mix 4 CES 2020 kapsamında 10 Ocak tarihinde düzenlenecek olan bir etkinlikte dünyaya tanıtılacak. Tabi bu sızıntının sahte olma ihtimali de bulunuyor. Ama CES 2020’nin Mi Mix 4 lansmanı için oldukça uygun bir konpset olduğunu göz önünde bulundurduğunda cihazın artık tanıtılması da oldukça muhtemel. Ön kamerasının ekrana entegre bir şekilde piyasaya çıkması beklenen Mi Mix 4’ün büyük bir kitle tarafından beklendiğinin de altını çizelim. Bunda ki en büyük etken de Xiaami’nin pazara çıkardığı Mi Mix Alpha modelinin oldukça pahalı olması. 

Xiaomi Redmi K30 Pro çıkış tarihi açıklandıXiaomi Redmi K30 Pro çıkış tarihi açıklandı

Xiaomi Ekrana Gömülü Ön Kamera Patentini Aldı

Büyük bir merakla piyasaya çıkması beklene Xiaomi Mi Miz 4’ün gücünü Qualcomm’un Snapdragon 865 işlemci yongasından alacağına kesin bir gözle bakılsa da cihaz hakkında net bir açıklama olmadığından tanıtımda bir sürprizle karşılaşmamızda muhtemel. Beşli kamera kurulumu ile piyasaya çıkması beklenen modelin 108 Megapiksel çözünürlüğe sahip kamera sahip olması ve 120 Hz yenileme hızına sahip OLED ekran teknolojisine ev sahipliği yapan bir ekranla pazara çıkması bekleniyor. Kutusundan Android 10 tabanlı MIUI 11 ile çıkacak olan Xiaomi Mi Mix 4’ün oldukça ses getireceği kesin olsa da, cihazın tanıtımı ile ilgili çıkan haberlerin doğru olup olmadığını ancak ilerleyen haftalarda öğrenebileceğiz. 


Türkiye’de satışa çıkan Xiaomi Mi Note 10'un fiyatı ne kadar?Türkiye’de satışa çıkan Xiaomi Mi Note 10'un fiyatı ne kadar?

PAYLAŞ