Xiaomi Mi Mix 4 108 MP kamera ile geliyor - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 4 108 MP kamera ile geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-16 21:34:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin ortaya çıkan yeni detaylara göre amiral gemisi modelinde üst seviye bir kamera kullanması bekleniyor. Mi 9 Pro 5G ve MIUI 11 ile beraber tanıtılması beklenen Xiaomi Mi Mix 4 modeli için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Öyle ki yeni yapılan paylaşımlara göre şirketin 24 Eylül tarihinde Mi 9 Pro 5G modeli ve MIUI 11 arayüzü ile beraber Mi Mix 5G modelini de sunması düşünülüyor. Mi Mix 4’ün farklı isimlendirme ile gelmesi gündeme gelirken, bu noktada Mi Mix 4.5G gibi bir isim ile neden gelmediği merak ediliyor. Bu durumun kullanıcıların kafasını karıştıracağı düşünülürken, diğer model olan Mi 9 Pro 5G hakkında ise 30W kablosuz şarj desteğinin olması gibi özelliklerin de olması bekleniyor.

Mi Mix 4 İddialı Özelliklere Sahip Olacak

Xiaomi Mi 9T ve Xiaomi Mi 9T Pro karşılaştırması!Xiaomi Mi 9T ve Xiaomi Mi 9T Pro karşılaştırması!

Detaylara göre şirketin 108 MP gibi çözünürlüklü bir kameraya sahip olması bekleniyor. Ayrıca Mi Mix 4 modelinde Snapdragon 855+ işlemci seti ile üst seviye bir performans sunulması bekleniyor. Diğer yandan 12 GB Ram ve 1 TB depolama gibi bellek boyutları bu modelde yer alacak. Cihazda 40W hızlı şarj desteğinin bulunması beklenirken, 4500 mAh bir pil büyüklüğüne sahip olması düşünülüyor. Ayrıca bu amiral gemisinin OLED ekran ile beraber 90 Hz yenileme hızı da sunması bekleniyor.

Xiaomi Mi Mix 4’ün ön yüzeyinde ise açılır bir selfie kamerası bulunması bekleniyor. Cihazın önümüzdeki ay tanıtılması beklenirken 550 dolar gibi bir fiyat etiketiyle satışa sunulması bekleniyor. Özellikle Çinli şirket Xiaomi’nin başarılı modellerinde yükselişi sürerken, bakalım yeni Mi Mix 4 amiral gemisi serisi gerek tasarımı gerekse donanım özellikleri bakımından kullanıcıları tarafından nasıl karşılanacak göreceğiz.


İlgili uygulamalar
Xiaomi Redmi'nin ilk televizyonu 15 dakikada 15.000'den fazla sattıXiaomi Redmi'nin ilk televizyonu 15 dakikada 15.000'den fazla sattı
Xiaomi Mi 9 Lite özellikleriXiaomi Mi 9 Lite özellikleri

PAYLAŞ