Xiaomi Mi Mix 3'ün Kızağı 600 Bin Kaydırmaya Dayandı! - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 3'ün Kızağı 600 Bin Kaydırmaya Dayandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-19 09:07:33
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

YouTube'da telefonlar hakkında inceleme ve test videoları çeken Jed John, Xiaomi'nin yeni modeli Mi Mix 3'ün kızaklı mekanizması'nı oluşturduğu mekanizma ile kızak testi yapıyor, kızak 600 bin açıp kapama işleminden sonra bile çalışıyor.

Merakla Beklenen Xiaomi Mi Mix 3 Tanıtıldı

Xiaomi Mi Mix 3 Sızıntıları Devam EdiyorXiaomi Mi Mix 3 Sızıntıları Devam Ediyor

Tam 600.000 Kaydırma!

Özel bir mekanizma yardımıyla Mi Mix 3'ün kızağını test eden Jed John, mekanizmanın 600 bin açıp kapama testlerinden sonra bile hala sapasağlam bir şekilde çalıştığını videoda gösteriyor. Elbette ki aşınma nedeniyle kaydırma hissiyatında yumuşamalar söz konusu olabilir. Ancak görünüşe göre Xiaomi, kızak mekanizmasını geliştirirken kalite konusunda hiçbir masraftan kaçınmayıp yıllar içinde yapacağımız kadar kaydırmaya bile dayanan bir kızak sistemi yapmış.

Manyetik Kızak Sistemi

Kullanıcılara farklı şeyler sunmak isteyen Xiaomi, çareyi kızaklı sistemde bularak interaktif bir deneyim sundu. Mi MIX 3'ün manyetik kızak mekanizması sayesinde ekranı aşağı itmenin ardından, manyetik mekanizma devreye giriyor ve doğru miktarda kuvvet uygulanarak açılış işlemi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşiyor. Ön kamera ve anten için ekstra alan yaratan kızağın tasarımı, aynı zamanda tam ekran görüntüsünü de arttırmaya sağlıyor.

 




Xiaomi Mi Mix 3 Tanıtım Tarihi Belli OlduXiaomi Mi Mix 3 Tanıtım Tarihi Belli Oldu
Xiaomi Mi Mix 3 İşlemcisi Belli OlduXiaomi Mi Mix 3 İşlemcisi Belli Oldu
Xiaomi Mi Mix 3 ortaya çıktıXiaomi Mi Mix 3 ortaya çıktı

PAYLAŞ