Xiaomi Mi Mix 3, Üçlü Kamera Tasarımı Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 3, Üçlü Kamera Tasarımı Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-12 23:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin'in önde gelen telefon üreticilerinden olan Xiaomi'nin yeni amiral gemisi olması beklenen Mi Mix 3 modeli için arka yüzeyde tam 3 kamera sensörünün yer alması ve farklı bir tasarım yapısı ile gelmesi bekleniyor. 2018'in Mart ayı ile beraber yeni teknolojilere sahip akıllı telefon modelleri göreceğiz ve bunlardan birisi ise Xiaomi'nin yeni amiral gemisi olacak. Son zamanlarda Xiaomi tarafından çıkartılan yüksek performans ve uygun fiyatlı akıllı telefonlar dikkat çekerken, çerçevesiz yapıya sahip amiral gemisi Mi Mix serileride bir hayli beğenildi diyebiliriz. Mart ayında Mi 7 ile Mi 7 Plus modellerinin tanıtılması beklenirken şimdi ise Mi Mix 3 hakkında oldukça yeni detaylar gelmeye başladı.

Çin'in ünlü sosyal medya sitesi Weibo'da ortaya çıkan görüntülere göre cihazın arka yüzeyi ortaya çıkmış oluyor. Ancak ortaya çıkan tasarım detayına göre yeni Mi Mix 3 modelinin tıpkı iPhone X'de yer aldığı gibi dikey bir şekilde konumlanmış çift kamera sensörüne sahip olması bekleniyor. Ayrıca Apple logosunun olduğu alanda ise parmak izi tarayıcı sensörünün bulunduğu gözüküyor. Fakat iPhone X modelinden farklı olarak model 3 sensöre sahip olarak geliyor.

Yeni model hakkında sızıntılar bunlardan ibaret olurken yeni cihazın teknik detaylarına dair henüz bilgiler bulunmuyor. Yakın zamanda resmi tanıtım ile beraber cihazın net özelliklerini sizlere aktarmaya devam edeceğiz.





PAYLAŞ