Xiaomi Mi Mix 3 Tanıtım Tarihi Sonunda Açıklandı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 3 Tanıtım Tarihi Sonunda Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-16 14:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Son dönemin yükselen yıldızı olan Xiaomi cephesinden yeni hamleler görmeye devam ediyoruz. Pazarın beklenen ve merak edilen modellerinden olan Mi Mix 3 modeli hakkında uzun bir zamandır sızıntılar gelmeye devam ediyor. Telefon üreticilerinden birçok amiral gemisi model görürken Çin’in öncü şirketlerinden olan Xiaomi henüz sessizliğini koruyor. Ancak şimdi ise yeni nesil Xiaomi Mi Mix 3 modeli hakkında resmi lansman tarihi ortaya çıktı. Bu noktada Xİaomi cephesinden yapılan açıklama ile Çinli üreticinin bu yeni Mi Mix 3 modeli 25 Ekim tarihinde resmi olarak Pekin’de gerçekleşecek olan etkinlik ile beraber duyurulacak. Daha önce 15 Ekimde yapılacağı söylenen lansmanın böylelikle asıl tarihi de belli olmuş oldu.

Xioami Mi Mix 3 Çok Yakında Geliyor

Xiaomi Mi Mix 3 İşlemcisi Belli OlduXiaomi Mi Mix 3 İşlemcisi Belli Oldu

Çin sosyal medya platformu olan Weibo üzerinden Xiaomi tarafından yapılan poster paylaşımı ile cihazın 25 Ekim’de geleceği belli oluyor. Xiaomi tarafından ortaya çıkan diğer bilgilere göre ise bu yeni modelde fütüristik bir tasarım kullanıldığı ifade ediliyor. Üst düzey yönetici isimlerden olan Donovon Sung tarafından yapılan ilk görsel paylaşımlar geçtiğimiz gün ortaya çıkmıştı. Cihaz işlemci tarafında Snapdragon 845 modelini kullanması beklenirken farklı depolama ve RAM seçeneklerini bu modelde göreceğiz. Diğer yandan yanlara doğru kavisli ekran tasarımına sahip olarak AMOLED ekran bu modelde kullanılacak.

Söz konusu bu AMOLED ekranın 6.4 inçlik bir büyüklük ile sunulması beklenirken ekran tarafında üst düzey bir çözünürlük bulunması bekleniyor. Diğer yandan cihaz arka yüzeyinde 16 megapiksel ana ve 13 megapiksel telefoto olarak çift kameraya sahip olacak. Ön yüzeyde ise modelin 20 megapiksellik bir lens kullanması bekleniyor. Ayrıca bu ön kamera yüz tanıma ve yapay zeka özelliklerine de sahip olacak. Android 7.1 Nougat işletim sistemine sahip olacak modelin daha sonra Oreo ve Pie güncellemeleri alması da beklentiler arasında bulunuyor.

Kutu içerisinde 18W’lık hızlı şarj desteğinin de bulunması beklenirken modelin6 GB RAM 64 GB dahili depolama ile beraber bu yeni Mi Mix 3 modelinin 490 dolar fiyat etiketi ile sunulması bekleniyor. 8 GB RAM ve 256 GB depolama ile ise bu fiyatın 760 dolara yükseleceği belirtiliyor.  



PAYLAŞ