Xiaomi Mi Mix 3 Tanıtım Tarihi Belli Oldu - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 3 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 43 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-04 11:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli büyük telefon üreticisi Xiaomi’nin yeni modeli olan Mi Mix 3’ün çok yakın bir zamanda pazara girmesi bekleniyor. Modele dair birçok tasarım ve teknik detay belli olurken şimdi ise tanıtım tarihine yönelik bir bilgi ortaya çıktı. Xiaomi cephesinden ortaya çıkan postere göre Mi Mix 3 modelini 15 Ekim tarihinde resmi olarak göreceğiz. Yeni nesil amiral gemilerinden sonra merakla beklenen yeni Mi Mix 3 modelinin sıkı bir rakip olması bekleniyor. Cihaz özellikle üst seviye performansının yanı sıra sunmuş olacağı yenilikçi tasarımı ve sürgülü kamera sistemi ile dikkat çekmesi bekleniyor. Çerçeveleri tamamen yok eden Xiaomi bu modelinde sürgülü kamera sistemini tercih etmesi bekleniyor.

Xiaomi Mi Mix 3, Ekim’de Geliyor

Ekran gövde oranı kapsamında oldukça yüksek bir model olması beklenirken sürgülü sisteme sahip Honor Magic 2 ve Oppo Find X modellerine bir yenisi daha eklenmiş oluyor. Sıkı bir rekabetin olacağı yeni Xiaomi Mi Mix 3, donanım tarafında da güçlü bir model olacak. Mi Mix serisinin en iddialı modeli olacak olan bu cihazda 2K çözünürlüklü AMOLED bir ekran paneli göreceğiz. İşlemci gücü tarafında Snapdragon 845’in yer alması beklenen modelde 6 ve 8 GB RAM seçenekleri bulunması bekleniyor. Ekrana entegre parmak izi teknolojisi ise modelde yer alacak bir başka özellik olacak.

Fiyat, performans ve tasarım tarafında oldukça iddialı bir model olacak olan bu yeni modelin başlangıç fiyatı tarafında 550 dolar seviyelerinde olması bekleniyor. Optik tabanlı ekrana parmak izi tarayıcısının yanı sıra kablosuz şarj desteği de sunacak olan modelin dijital asistan erişimi için ek bir butonda barındırması bekleniyor. Bakalım model 15 Ekim ile beraber kullanıcılara neler sunacak göreceğiz.





PAYLAŞ