Xiaomi Mi Mix 3 Sızıntıları Devam Ediyor - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 3 Sızıntıları Devam Ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-09 15:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Gündemden iddialı modelleri ile düşmek bilmeyen Xiaomi cephesinden yeni modeller görmeye devam ediyoruz. Pazar baktığımız zaman Çinli üreticiler arasında Huawei sonrasında iddialı modeller sunmaya devam eden Xiaomi'nin yeni merakla beklenen Mi Mix 3 cihazı hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Bir süredir yeni amiral gemisi cihazının özellikleri sızdırılırken şimdi cihaza dair beyaz bir tasarım görseli ortaya çıktı. Mi Mix ile ilk çerçevesiz yapıya sahip modeli telefon pazarına sunan şirket daha sonrasında Mi Mix 2 ile bu yapıyı devam ettirmişti. Bu Mi Mix ailesinin yeni üyesi olacak olan Mi Mix 3 ise beyaz bir tasarım rengi ile dikkat çekiyor.

Bu yeni modelin tıpkı Vivo Nex ve Oppo Find X serilerinde olduğu gibi ön kamerasının açılır kapanır bir sisteme sahip olduğu iddia ediliyor. Bu noktada ön kamera gözükmeyerek o kısımda tamamen çerçevesiz bir yapı ile sunulabilecek. Ortaya çıkan görsele göre dört tarafında aynı inceliğe sahip olduğu gözükürken üst alanda ince bir ahize bölümü konumlandırılmış durumda. Ses kontrol ve güç tuşu ise cihazın sağ konumuna yerleştirilmiş durumda. Seramik ve normal olarak iki farklı versiyona sahip olacak cihazın teknik özelliklerinin ise Mi 8 ile aynı seviyede olması bekleniliyor.

Bu noktada cihazda güçlü Qualcomm Snapdragon 845 işlemcisini göreceğiz. Diğer yandan 6 GB RAM ile beraber 128 GB'lık dahili depolama ve çift arka kameranın yer alması bekleniliyor. Modelin parmak izi tarayıcısının ekrana entegre olması düşünülürken depolama tarafında ise 256 GB'lık versiyonun da bulunabileceği söz konusu durumlardan bir tanesi diyebiliriz. Bakalım Xiaomi'nin yeni Mi Mix 3 serisi beklenilen performans ve ilgiyi görecek mi yakın zamanda öğreneceğiz.





PAYLAŞ