Xiaomi Mi Mix 3 renkleri sızdırıldı! - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 3 renkleri sızdırıldı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-22 09:15:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Xiaomi Mi Mix 3 yakında resmi bir şekilde tanıtılacak. Tanıtım tarihi yaklaşırken, akıllı telefona dair sızıntılar çıkmaya devam ediyor.

Xiaomi Mi Mix 3 önümüzdeki hafta sahne arkasından, sahneye atılmayı bekliyor. Tam ekran görünümünü ilginç bir kızaklı mekanizmayla sağlayacak olan Mi Mix 3 ile ilgili ilk resmi paylaşım ağustos ayının sonunda Xiaomi’den gelmişti. O günün ardından ortaya çıkan sızıntıların da hepsi telefonun ön tarafını gösterdi. Ancak son sızıntıyla birlikte bu duruma bir değişiklik geliyor.

Parmak izi sensörü??

SlashLeaks tarafından sızdırılan bu fotoğrafta iki adet Mi Mix 3 yan yana gösteriliyor. Fotoğrafta ilk olarak telefonun arka panelinin Mi Mix 2s ile hemen hemen benzer gözükmesi göze çarpıyor. Panelin ortasında parmak izi tarayıcısının olması da fotoğraf sayesinde anlaşılan ayrıntılardan biri olurken, arka panelde ana materyal olarak markanın seramikten vazgeçilmediği de görülüyor. Parmak izi tarayıcısının gözükmesi, entegre parmak izi tarayıcısına ait beklentinin düşük olduğu anlamına geliyor.

Merakla beklenen Xiaomi Mi Mix 3 görseli ortaya çıktı!Merakla beklenen Xiaomi Mi Mix 3 görseli ortaya çıktı!

Mi Mix 2s’in arka tarafında bulunan “Mi Mix designed by Xiaomi” (Mi Mix. Xiaomi tarafından tasarlandı) yazı tarafı altın renginde harflerle yazılan MIX logosunu aldığı görülüyor. Telefonun alt kısmının kenarına eklenen ikinci hoparlör ızgarasının ise kozmetik amaçlarla yerleştirildiği belli oluyor. Sızdırılan fotoğrafta telefonun koyu mavi ve siyah renk seçenekleri yan yana duruyor.

Xiaomi Mi Mix 3 25 Ekim’de görücüye çıkıyor

Mi Mix 3‘ün teknik detayları ise ardı durmayan sızdırılan bilgiler sayesinde kısmen biliniyor. Akıllı telefon için 10 GB RAM seçeneğinin sunulacağı daha önce doğrulanmıştı. 5G desteğinin varlığı da yine şirket tarafından sızdırılmıştı. Xiaomi Mi Mix 3 25 Ekim itibarıyla sonunda resmen gözler önüne çıkacak ve telefona dair diğer detaylar da aydınlığa kavuşmuş olacak.


Xiaomi Mi Mix 3, Üçlü Kamera Tasarımı Ortaya ÇıktıXiaomi Mi Mix 3, Üçlü Kamera Tasarımı Ortaya Çıktı
Xiaomi Mi Mix 3 İddialı Özellikler İle GeliyorXiaomi Mi Mix 3 İddialı Özellikler İle Geliyor
Xiaomi Mi Mİx 3 İçin geri sayım başladıXiaomi Mi Mİx 3 İçin geri sayım başladı

PAYLAŞ