Xiaomi Mi Mix 3 özellikleri netleşti - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 3 özellikleri netleşti

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-17 17:20:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : İnceleme

Geçtiğimiz günlerde çıkış tarihi açıklanan Mi Mix 3 hakkında yeni detaylar hızla gelmeye devam ederken Aktarılan rapora göre merakla beklenen Xiaomi Mi Mix 3 özellikleri resmiyet kazandı.

Sızıntıları doğruladı!

Xiaomi'nin yola çıkan amiral gemisi Mi Mix 3 hakkında her geçen dakika yeni bir gelişme daha yaşanmaya devam ediyor. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde yaşanılan son gelişme ile Mi Mix 3 ile ilgili, Xiaomi'nin sözcüsü Donovon Sung'un Twitter paylaşımında önemli bir ipucu vermişti.

Rüya gibi telefon Xiaomi Mi MixRüya gibi telefon Xiaomi Mi Mix

Yapmış olduğu paylaşım ile birlikte 5G ve 10G ibareleri ile oldukça merak uyandıran sözcü, hayranlarını oldukça heyecanlandırmıştı. Son paylaşılan raporlara göre Mix 3 5G teknolojisine ve 10 GB RAM kapasitesine sahip olacağı konuşuluyordu. Bugün yaşanılan gelişmeyle birlikte Xiaomi Mi Mix 3 özelliklerini doğrulaması konusunda resmiyet kazandı. Şirket tarafından yapılan açıklama ile birlikte Mix 3'ün 10 GB RAM ve 5G teknolojisine sahip olacağı resmen doğrulandı.

"İlklerin telefonu"

Her yönden ilklerin telefonu olacak gibi gözüken telefon olan Mix 3, ilk 10 GB RAM'lı ve 5G'li telefon olarak tarihe adını efsane olarak yazdıracak. 25 Ekim Perşembe günü Çin'in başkenti Pekin'de lanse edilmesi beklenen Mix 3, 10nm fabrikasyon süreci ile üretilen Snapdragon 845 işlemcisinden gücünü alacak. Oppo Find X ile karşımıza çıkan kızaklı kamera yapısı ile oldukça dikkatleri üstüne çekecek olan Mix 3'de ayrıca gelişmiş 3 boyutlu yüz tanıma teknolojisine ev sahipliği yapacak. Akıllı telefon pazarındaki tüm dengeleri alt üst edecek Mix 3 hakkında oldukça iddialı geliyor diyebiliriz. 

Daha önce 15 Ekim'de yapılacağı söylenen lansmanın tarihi, Xiaomi'den yapılan açıklamaya göre Çin devi olan marka, yeni ürünü Mi Mix 3'ü 25 Ekim'de Pekin'de yapacağı bir etkinlikle tanıtacak.

Fiyatı ne olacak?

10 GB RAM ve 64 GB hafızaya sahip Mi Mix'in 490 dolar olması beklenirken, bu rakam 256 GB hafıza seçeneği olan modellerde 760 dolara çıkacak. Ülkemize ne zaman geleceği, kur ve vergilerle ne kadar bir fiyatla geleceği de henüz ne yazık ki belli değil.


Xiaomi Mi Mix 3 İddialı Özellikler İle GeliyorXiaomi Mi Mix 3 İddialı Özellikler İle Geliyor
Xiaomi Mi Mix 3 Tanıtım Tarihi Belli OlduXiaomi Mi Mix 3 Tanıtım Tarihi Belli Oldu
Xiaomi Mi Mix 3 İşlemcisi Belli OlduXiaomi Mi Mix 3 İşlemcisi Belli Oldu

PAYLAŞ