Xiaomi Mi Mix 3 ortaya çıktı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 3 ortaya çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-16 12:40:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi'nin akıllı telefon piyasasını yeniden şekillendirecek olan bu yeni Mi serisinin üyesi, kullanıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Bugün yaşanılan bir gelişme sebebiyle Xiaomi'nin yeni modeli hem tasarımı hem de özellikleriyle dikkat çekiyor.

Xiaomi Mi Mix 3 görüntülendi

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi Mi Mix 3 hakkında her geçen gün gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yaşanılan son bir gelişmeye göre Mi Mix 3, Xiaomi'nin sözcüsü olan Donovon Sung'un Twitter paylaşımında yeniden ortaya çıktı. Sung'un sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda yerde bulunan bir adam elinde kazığı açılmış şekilde duran Mi Mix 3 modelini gösteriyor.

Xiaomi'nin Türkiye'deki ilk online mağazasını açacağı şirket açıklandı!Xiaomi'nin Türkiye'deki ilk online mağazasını açacağı şirket açıklandı!

Mi Mix 3'ün tasarımına bakıldığında ince ve zarif tasarımı ile ön plana çıkıyor. Bu yeni amiral gemisinin henüz çıkış tarihi açıklanmadı fakat geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan detaylarına baktığımız zaman birkaç hafta sonra tanıtılacağı ön görülüyor. Bu telefonun özelliklerine bakıldığında cihaz gücünü Snapdragon 845 işlemciden alacak. Grafik tarafında gerekli olan gücü de Adreno 630 GPU'dan alacak. Mi Mix 3 modelinde RAM olarak 6 veya 8 GB'lık iki adet seçenek bulunuyor. Ayrıca depolama birimi olarak 128 GB dahili depolama alanı bulundururken microSD kart desteği sayesinde bu alan oldukça fazla arttırılabiliyor. 

Ekran kasa oranı ile kullanıcılarının büyük bir beğenisini kazanan cihaz, 6,4 inç boyutunda AMOLED bir ekranın üzerine kurulacak. Daha önce Oppo Find X modelinden gördüğümüz kızaklı tasarıma sahip olan Mi Mix 3 biyometrik doğrulama özelliği ile geliyor. 3 boyutlu yüz tarayıcısına da sahip olan model, ön tarafında 20MP'lik kameraya sahip. Tasarımı ve teknik detaylarının haricinde bu cihaz fiyatıyla kullanıcıların dikkatini çekiyor. Ülkemizde bu özellikteki telefonların yüksek fiyatlarından dolayı bu telefonun fiyatı kullanıcılara alma isteği uyandırabilir.

Mi Mix 3'ün 8 GB RAM + 128 GB Depolama alanı seçenekleri 452 dolardan başlayan fiyatlarla karşımıza gelecek. Özellikleri ve tasarımı düşünüldüğünde hiç de abartılacak bir fiyat değil. Oldukça uygun olan bu fiyat etiketi şirketin neredeyse tüm telefonlarında geçerli oluyor. Genelde fiyat/performans telefonları çıkartan Xiaomi bu günlerde sıkça tercih edilen telefon markaları arasında yer alıyor.


Xiaomi Mi 8'den Büyük Bir Başarı GeldiXiaomi Mi 8'den Büyük Bir Başarı Geldi
Xiaomi Mi Mix 3 İşlemcisi Belli OlduXiaomi Mi Mix 3 İşlemcisi Belli Oldu
Xiaomi'den Yeni Pocophone F2 GeliyorXiaomi'den Yeni Pocophone F2 Geliyor

PAYLAŞ