Xiaomi Mi Mix 3 Kamera Özelliği Mi 8'e Geliyor - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 3 Kamera Özelliği Mi 8'e Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 59 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-09 17:10:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Xiaomi’nin en son amiral gemisi modellerinden birisi Mi Mix 3 olarak biliniyor. Mi Mix 3 modelinde gelişmiş bir kamera yazılımı yer alırken bu yazılımın yakın bir zamanda Mi 8 ve Mi Mix 2S modellerine de sunulacağı Xiaomi tarafından açıklanmıştı. Nitekim beklenen gerçekleşti ve Xiaomi yeni MIUI güncellemesi ile beraber Mi Mix 3’te yer alan kamera özelliklerini Mi 8 modeline sunmaya hazırlanıyor. 2018 yılı içerisinde Xiaomi cephesinden Mi 8, Mi 2S ve Mi Mix 3 olarak üç farklı amiral gemisi cihazı görmüştük. Bu amiral gemisi modelleri bazı ortak özelliklerine sahip olurken aynı kamera donanımı ile geliyorlardı. Ancak cihazlarda yer alan kamera yazılım farkından ötürü modellerin hepsi aynı kalitede fotoğraflar çekemiyordu.

Xiaomi Mi Mix 3 Kamera Yazılımı

Yeni i3 İşlemcili Xiaomi Mi Laptop'lar DuyurulduYeni i3 İşlemcili Xiaomi Mi Laptop'lar Duyuruldu

Bu farktan ötürü Xiaomi kurucu isimlerinden olan Lei Jun tarafından iki hafta önce Mi Mix 3’ün sahip olduğu kamera yazılımının diğer amiral gemisi modelleri olan Mi Mix 2S ve Mi 8 modellerine de sunulacağı dile getirilmişti. Çin’de yer alan MIUI 8.11.8’in beta sürümü ise bu sözü doğruluyor diyebiliriz. MIUI 8.11.8 kapalı beta sürümünü yükleyen Xiaomi Mi 8 ve Mi Mix 2S modellerinde Mi Mix 3 modeli ile tnaıtılan Gece sahnesi modu kamera yazılımında yer alıyor. Bu yazılım desteği ile beraber kamera donanımında bir fark olmadan düşük ışık performansında ciddi bir artış olduğu gözüküyor.

Mi Mix 3 Resmi Olarak Tanıtıldı

Xiaomi resmi arayüzü MIUI 8.11.8 final sürümünün henüz ne zaman sunulacağı bilinmezken özellik kapalı beta sürümüne gelmesi ile beraber güncellemenin fazla gecikmeden final sürümünün sunulması bekleniyor. Xiaomi Mi Mix 3 serisinde yer alan kamera arayüzündeki gece modu ile beraber birçok özelliğinde Mi 2S ve Mi 8’e gelmesi bekleniyor.  


Xiaomi Mi AirDots Youth Edition ile AirPods rakip oluyorXiaomi Mi AirDots Youth Edition ile AirPods rakip oluyor
Xiaomi Kablosuz Kulaklığını Tanıttı!Xiaomi Kablosuz Kulaklığını Tanıttı!
Her Bütçeye Uygun Xiaomi Mi Notebook TanıtıldıHer Bütçeye Uygun Xiaomi Mi Notebook Tanıtıldı

PAYLAŞ