Xiaomi Mi Mix 3 İşlemcisi Belli Oldu - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 3 İşlemcisi Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-12 09:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon pazarındaki zengin ürün çeşitliliği ile dikkat çeken Çinli üretici Xiaomi cephesinden yeni modellere dair sızıntılar gelmeye devam ediyor. Sunmuş olduğu ekran gövde ve tasarım çizgileri ile bir hayli dikkat çeken ve beğenilen Mi Mix serisine yönelik yeni üyesi ortaya çıktı. Bugün gerçekleşen sızıntı ile beraber Xiaomi’nin yeni Mi Mix 3 modeline dair detaylar da belli olmuş oldu. Gelen yeni sızıntılar doğrultusunda şirketin Mi Mix 3 serisinde kullanacağı işlemci modeli belli oldu. Xiaomi cephesinden geçtiğimiz haftalarda gelen açıklama ile Mi Mix 3 modelinin 15 Ekim çıkış tarihi resmi olarak açıklanmıştı. Şimdi ise cihaza dair ortaya çıkan detaylar neler gelin göz atalım.

Xiaomi Mi Mix 3 Detayları

Xiaomi Mi Mix 3 Sızıntıları Devam EdiyorXiaomi Mi Mix 3 Sızıntıları Devam Ediyor

Çerçevesiz ön yüzey ekranı ile dikkat çeken Mix 3 ailesinin tanıtılmasına çok az bir zaman kalmış durumda. Bu yeni amiral gemisi tasarımı haricinde performansı ile de dikkatleri çekmesi bekleniyor. Ortaya çıkan raporlarda Xiaomi Mi Mix 3 modelinin lansman geri sayım sayacı bölümünde bazı teknik özelliklerin ortaya çıktığı ifade ediliyor. Buna göre Mi Mix 3 modelinin işlemci tarafında Qualcomm’un henüz tanıtmamış olduğu modeli Snapdragon 855’i kullandığı gözüküyor. Bu detay ile beraber Snapdragon 855 işlemci modelini kullanan ilk cihazın Mix 3 serisi olması bekleniyor.

Diğer ortaya çıkan teknik özelliklere baktığımızda ise Mi Mix 3’ye 8 GB RAM ve 256 GB’lık dahili depolama alanı bizleri karşılıyor. Bu güçlü telefonda 6.4 inçlik büyük çerçevesiz bir ekran yer alacak. Diğer yandan modelde çift arka kamera sistemi ile beraber 16+12 megapiksellik lenslerin yer alması bekleniyor. Cihazın ön tarafında ise 20 megapiksellik bir kamerayı göreceğiz. Üst seviye performansa sahip olacak olan modelin şuan için ortaya çıkan bilgileri bunlardan ibaret durumda.


Xiaomi Mi Mix 3 Tanıtım Tarihi Belli OlduXiaomi Mi Mix 3 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

PAYLAŞ