Xiaomi Mi Mix 3 İddialı Özellikler İle Geliyor - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 3 İddialı Özellikler İle Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-03 15:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Android pazarının dikkat çekici üreticilerinden birisi olan Xiaomi cephesinden yeni ürünler görmeye devam ediyoruz. Pazarda uygun fiyatlı çerçevesiz akıllı telefon modelleri ile dikkat çeken Xiaomi'nin yeni Mi Mix aile üyesine dair detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise yeni amiral gemisi Xiaomi Mi Mix 3'e ait olduğu iddia edilen tasarımlar ortaya çıktı. Şirket, Mi Mix 2 ve Mi Mix 2S serisi ile büyük bir başarı yakalamış ve iyi bir satış rakamına erişmişti. Çerçevesiz modellerin başlangıcı olarak gözüken bu modeller gerek tasarımı gerekse donanım özellikleri ile dikkat çekmeyi başarmıştı.

Şimdi Mi Mix 3 modeli ile gündemde olan şirketin yeni model üzerinde hazırlıklarını sürdürdüğü biliniyor. Resmi olarak önümüzdeki Eylül ayı ile beraber tanıtılması beklenilen yeni cihazın Oppo Find X ve Vivo Nex modelleri gibi bir anlayış izlemesi bekleniyor. Bu noktada çıkan taslak görsellerine göre ön kamera cihaz gövdesinden çıkacak. Sürgülü bir modül ile beraber flaşın konumlanması beklenilen modelde kamera gövdeden çıkacağı için çerçeve noktasında ultra incelik kullanılması bekleniliyor. Diğer yandan parmak izi okuyucusunun ekrana entegre olarak gelmesi olası özelliklerden biri olarak ifade ediliyor.

Arka yüzeyde çift kamera yapısını göreceğimiz Mi Mix 3'te işlemci gücü olarak Snapdragon 845'i görebiliriz. Ekran boyutu noktasında 5.99 inçlik IPS LCD bir ekran ile gelecek modelin 18:9 boy oranı ile beraber 2160x1080 çözünürlüğü bulunacak. Bu yeni modelin 6 GB RAM 64 GB depolama ve 6 GB RAM 128 GB depolama ile 8 GB RAM ve 256 GB depolamalı versiyonlarının olması bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

 





PAYLAŞ