Xiaomi Mi Mix 3 Amerika'da Sunulabilir - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 3 Amerika'da Sunulabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-07 13:58:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji markası Xiaomi pazara sunmuş olduğu ürünler ile dikkat çekmeye devam ediyor. Şirket amiral gemisi markalar ile yarışan akıllı telefonların yanı sıra her alanda her cebe hitap eden ürünler sunmaya devam ediyor. Özellikle akıllı telefon pazarında fiyat performans ürünleri ile şirket iyi bir kitleye hitap ediyor. Üst segment oyuncu telefonları ile beraber giriş seviyesinde de başarılı modeller Xiaomi’den görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise şirketin son amiral gemisi modeli olan Xiaomi Mi Mix 3’ten yeni bir haber geldi. Gelen yeni bilgilere göre Amerika pazarında yer almayan bu model Amerika’ya giriş yapmaya hazırlanıyor.

Xiaomi Mi Mix 3, Amerika’ya Giriyor

Xiaomi Mi Mix 3, 960 Kare Ağır Çekim YapabilecekXiaomi Mi Mix 3, 960 Kare Ağır Çekim Yapabilecek

Xiaomi, Çinli bir üretici marka olduğu için daha çok Asya pazarında ilgi gören bir isim olarak biliniyor. Bu noktada Amerika’da şirketin bir aktifliğini görmüyoruz. Ancak şimdi ise Xiaomi cephesinde Kuzey Amerika Operasyonel Proje Müdürü Aaron Yang, geçtiğimiz günlerde Reddit üzerinden kullanıcılarını 8 Aralık’ta gerçekleşecek olan etkinliğe davet ettiler. 8 Aralık’ta New York’ta gerçekleşecek olan bu etkinlik Xiaomi için bir ilke imza olacak.

Firma’nın Amerika’nın belli bölgelerinde Mi Box, 360 kamera ve taşınabilir batarya gibi aksesuarları kısıtlı sayıda sattığı biliniyor. Fakat şirketin ana ve asıl ürünleri Amerika’da satışta bulunmuyor. Bu gerçekleşecek söz konusu etkinlik ile beraber ise Xiaomi resmi olarak Amerika’ya giriş yapabilir. Bu noktada üst seviye amiral gemisi modellerinden olan Mi Mix 3 cihazı henüz belli yerlerde satışta olurken 8 Aralık ile beraber şirketin Amerika pazarına da Mi Mix 3 model serisini sunması bekleniyor. Ülkemiz dahil birçok pazarda başarılı ve ilgi çeken bir marka olan Xiaomi bakalım Amerika pazarına sunacağı ürünleri ile ne derece başarı yakalayacak göreceğiz.  


Sürgülü Xiaomi Mi Mix 3 Reklam Filmi YayınlandıSürgülü Xiaomi Mi Mix 3 Reklam Filmi Yayınlandı
Merakla Beklenen Xiaomi Mi Mix 3 TanıtıldıMerakla Beklenen Xiaomi Mi Mix 3 Tanıtıldı

PAYLAŞ