Xiaomi Mi Mix 2S'ten Yepyeni Görsel Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 2S'ten Yepyeni Görsel Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-08 10:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

27 Mart tarihinde resmi olarak gelmesi beklenen Xiaomi Mi Mix 2S'in bugün itibariyle resmi bir görseli daha ortaya çıktı. Tasarım noktasında yeni ipuçlarının yer aldığı görsel Xiaomi tarafından paylaşılmış durumda. Tasarım noktasında serinin ilk cihazı olan Mi Mix 2 modelinden çok da farklı olmayacağı gözüküyor. Ancak yinede yeni model üst ve yan çerçeveler kısmında oldukça inceltilmiş durumda olduğu gözüküyor. Ortaya çıkan firmware kayıtlarına göre ise ön kamera üst köşede değil alt bölümde konumlanacak.

Ön kamera alt çerçevede olacağı için alt bölümün çerçeveli bir yapıya sahip olacağını ifade edebiliriz. Arka yüzeyde ise yine iPhone X benzeri bir yapı göreceğiz ve cihazda dikey konumlandırılmış çift kamera sistemi bulunacak. Kablosuz şarj teknolojisinin olacağı beklenen modelde arttırılmış gerçekliğe yönelik ARCore yapısı bulunacak. Yapay zeka konusunda da yetenekli olacak Mi Mix 2S cihazında Snapdragon 845 işlemci ve 8 GB LPDDR4X RAM bulunacak. 256 GB'lık dahili depolama olacak cihazda 2160 x 1080P 6.01 inçlik ekran yer alacak.

OLED 18:9 ekranın bulunacağı cihazda 4400 mAh'lik büyük bir pil bulunacak. Son olarak cihazın Android 8.0 Oreo işletim sistemine sahip çıkması bekleniyor.





PAYLAŞ