Xiaomi Mi Mix 2020 geliyor - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 2020 geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-19 12:30:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli akıllı cihaz üreticisi Xiaomi, yeni modeller ile gündemde adından söz ettirmeye devam ediyor. Xiaomi'nin yeni akıllı cihazı Mi Mix serisi ile ilgili her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkıyor. Şöyle ki Mi Mix 202 adı altında kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanan söz konusu bu telefonun teknik özellikleri ve tasarımı ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. 

Çinli şirket son zamanlarda Mi Mix serisi altında kullanıcıların beğenisine sunacağı yeni akıllı telefonu üzerinde çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Söz konusu bu akıllı cihazın Mi Mix 4 şeklinde adlandırılması bekleniyordu fakat Mi Mix 2020 adı altında sunulacağına dair elde edilen bilgiler vardır. Xiaomi Mi Mix 2020 adlı akıllı cihazın çentiksiz ve deliksiz bir tasarıma sahip olacağı aktarılan bilgiler arasındadır. Telefonun yayınlanan görüntülerinde ön kamera yok. Bu da söz konusu akıllı cep telefonun ön kamerasının ekranın altına gömülü bir şekilde geleceğini gösteriyor. Bununla beraber aynı zamanda cihaz 120 Hz tazeleme oranı ve 2K çözünürlük sunan bir ekran sahip olacak. Her geçen gün daha fazla bilginin ortaya çıktığı bu akıllı cep telefonun hem tasarımı hem de özellikleri birbirinden farklı olup kullanıcıların beğenisini kazanacak düzeydedir. Söz konusu bu amiral gemisi bu yıl bitmeden raflarda yerini alacak gibi gözüküyor. 

Xiaomi Mi Mix 2020 patent görselleri sızdırıldı!Xiaomi Mi Mix 2020 patent görselleri sızdırıldı!

Mi Mix 2020'nin fiyatı belli oldu

Xiaomi Mi Mix 2020 adlı akıllı cihazın arka kısmında dikey olarak konumlandırılan üçlü kamera sisteminin yer aldığı görülüyor. Cihazın arka kısmının tasarımı Mi Mix Alpha adlı cihazı anımsatıyor. Cihazın kameraları 108 megapiksel ana sensör içeren modüle, 12 megapiksel geniş açılı lens ve 10x zoom özellikli telefoto kameraya sahip olarak karşımıza çıkacak. Xiaomi Mi Mix adlı akıllı cihazın ön kamersının ise 20 megapiksel çözünürlüğünde olacağı da belirtilen bilgiler arasındadır. 

Akıllı cep telefon hızlı kablolu ve kablosuz şarj özelliğini de destekleyecek. Bu özellikle ek olarak Snapdragon 865 işlemci sisteminden güç alan Xiaomi Mi Mix 2020, yüz tanıma özelliği ve NFC modülüne de sahip olacak. Söz konusu bu akıllı cep telefonun yılın ikinci yarısında piyasaya gireceği düşünülüyor. Amiral gemisi telefonun fiyatı 940 dolardan başlayacak.



PAYLAŞ