Xiaomi Mi Mix 2 hakkında bilmeniz gerekenler - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 2 hakkında bilmeniz gerekenler

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-10 14:49:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xiaomi, 2017 yılının sonlarında çerçevesiz telefonu, Mi Mix 2 ile hakimiyetini sürdürüyor.

Xiaomi 2016 yılının sonlarında Mi Mix'i piyasaya sundu. Mi Mix, Galaxy Note 8 , LG V30 ve iPhone X'de görülen tasarıma dikkat çeken çarpıcı, çerçevesiz tasarıma sahip üst düzey bir telefondu . Xiaomi akıllı telefon pazarındaki tüm bu büyük oyuncuları adeta yumrukladı ve bir sonraki Mi Mix olan Mi Mix 2yi Mi Mix'de bulunan sorunları gidermek ve cihazı kusursuzlaştırmak için 2017 yılında piyasaya sürdü.

Xiaomi Mi Mix 2 hakkında bilmeniz gerekenler

Xiaomi Mi Mix 2

Telefonun tasarımı olsun, yazılımı olsun, kullanılabilirliği olsun tüm detaylarını sizlere aktarmaya çalışacağız. Bu yüzden yazımızı sonuna kadar okumanızı tavsiye ediyoruz.

Her LTE Bandında Çalışıyor

Xiaomi Mi Mix 2

Xiaomi, uzunca bir süredir diğer telefon üreticilerine kıyasla daha düşük fiyatlarla üst düzey teknik özellikler sunmakla biliniyor. Kısmen de olsa Xiaomi diğer servislerinden elde ettiği gelir ile ucuza sattığı akıllı telefonlarının şirkete olası bütçe zararlarını telafi ediyor. Bu düşük fiyatlar, Xiaomi marka akıllı telefonları almak isteyen tüketiciler için cazip hale getirdi.

Neyse ki, Mi Mix 2 ile bu durum değişti. Telefon, ABD'de AT & T ve T-Mobile ile tam uyumlu ve toplam 42 LTE bandını destekliyor. Mi Mix 2'yi kendi ülkenizde kullanmayı umuyorsanız, bu geniş LTE desteği sizin için çok iyi.

Kamerası Çok İyi!

Xiaomi Mi Mix 2

Xiaomi, diğer üreticilerin yeni akıllı telefonlarında kullandığı çift kamera teknolojisini kullanmak yerine Xiaomi Mi Mix 2de tek bir arka kamerayı kullanmayı tercih etti. Ama buna rağmen, kamera oldukça harika: çoğu zaman gün ışığı ve gece koşullarında benzer fiyatlı OnePlus 5'ten iyi çekim yapıyor.

Mi Mix 2yi benzer fiyatlı OnePlus 5 ile karşılaştırdığımızda, çoğu zaman önde gelebiliyor. Mi Mix 2nin ekranın alt kısmında bulunan kamerası sistemin kendi kamera uygulamasında sorunsuz çalışıyor ama bazen Whatsapp ve Duo gibi üçüncü parti uygulamalarda hala bazen sorunlu olarak çalışabiliyor.

Kulaklık girişi yok

Eğer bir Xiaomi Mi Mix 2 satın almak istiyorsanız, bazı Bluetooth kulaklıklara göz atabilirsiniz.

Hindistan'da da var

Xiaomi Mi Mix 2

Hindistan, Xiaominin ikinci en büyük pazarı olma özelliğini taşıyor. Bu yüzden Mi Mix 2 ürününün 128GB depolama alanı ve 6GB RAMli versiyonunu eğer hindistana yolunuz düşerse sadece 36 bin hindistan rupisine yani şu andaki kur ile yaklaşık olarak 2150TLye satın alabiliyorsunuz. Xiaomi ürünlerini Hindistanda Flipkart ve Mi Home mağazalarında bulabilirsiniz.

 Xiaomi Mi Mix 2





PAYLAŞ