Xiaomi Mi Health kullanıcılarına veda ediyor - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Health kullanıcılarına veda ediyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-25 10:33:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden Xiaomi, Mi Health adlı çok daha fonksiyonel ve geniş çaplı bir sistem ile çalışan özel bir sağlık uygulamasını çok yakın zamanda kullanıcılarına sunmak üzere çalışmalar yürütüyor. Çinli teknoloji devi Xiaomi, son zamanlarda ürettiği akıllı cihazları ile kullanıcıları memnun ederken vermiş olduğu diğer hizmetler ile de kullanıcıların dikkatini çekmek üzere çalışmalar yürütüyor. 

Xiaomi tarafından üretilen Mi Band, Mi Scale ve bunun gibi diğer cihazları bu ürünleri kullanan kullanıcıların sağlıkları hakkında bilgi vermek amacıyla kullanmaya olanak tanıyor. Bu cihazların yanı sıra aynı zamanda şirket, bu görevler doğrultusunda çalışan cihazlardan gelen bilgileri tek bir noktada toplamak adına Mi Health adlı özel bir sağlık uygulaması geliştiriyor. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar bilgilerini tek bir alanda toplayarak toplu bir şekilde değerlendirme yapabilecekler. 

Xiaomi kamera lens patenti sızdırıldıXiaomi kamera lens patenti sızdırıldı

Xiaomi tarafından en son sunulan MIUI beta sürümünde karşımıza çıkan Mi Health uygulaması, Mi Fit uygulamasında yer alan birçok özelliğe sahip olmasının yanı sıra aynı zamanda yepyeni özellikleri de kullanıcılarına getiriyor. Bu sayede çok daha geniş kullanımlı özellikler ile karşı karşıya geleceğiz gibi gözüküyor. Xiaomi Mi Health uygulaması sayesinde herhangi bir fitness uygulamasında olduğu gibi adım sayar özelliği ile adım sayma, kalp ritminizi sayma ve bunun yanı sıra aynı zamanda uyku sürenizi de takip etme özelliklerinden sorunsuz bir şekilde faydalanabilirsiniz. Bu sayede sağlık kontrollerini de akıllı cihazınızdan halletmeniz mümkündür. 

Söz konusu bu uygulama aynı zamanda egzersiz hedeflerinizi belirleme, mevcut etkinliklere bağlı olarak sağlık puanları vermeniz olanak tanır. Bunun yanı sıra aynı zamanda sürekli olarak hedeflerinize ulaşmaya başladığınızda hedefiniz artırmanız önerilecek. Mi Health uygulamasını, MIUI 9.7.23 China Developer Build’de apk formatında yayınlayan bir XDA Developers üyesi şeklinde kullanmak isteyen her bir kullanıcı, söz konusu bu uygulamayı Android yani Xiaomi beta kayıtlı veya rootlu bir Android cihazlara da indirilebilir. Xiaomi tarafından geliştirilen Mi Health uygulaması, halihazırda kullanılan Mi Fit uygulamasının yerine geçip geçmeyeceği hakkında kesin bir bilgi söz konusu değildir. Tahminlere göre, her iki uygulama da daha geniş işlevler ve daha az yer kaplama arasında bir seçenek sunmak için bir arada bulunacaklar. 

 

 


Xiaomi kablosuz masa lambasını duyurduXiaomi kablosuz masa lambasını duyurdu
Xiaomi Mi A3 tanıtıldı: özellikleri ve fiyatıXiaomi Mi A3 tanıtıldı: özellikleri ve fiyatı
Xiaomi Amazfit Verge Lite Tanıtıldı: özellikleri ve fiyatıXiaomi Amazfit Verge Lite Tanıtıldı: özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ