Xiaomi Mi FlipBuds Pro özellikleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi FlipBuds Pro özellikleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-13 12:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi'nin yeni kablosuz kulaklık modeli Mi FlipBuds Pro ile ilgili bilgiler kısa bir süre önce sızdırıldı. Cihaz hakkında bu önemli bilgiler firmanın Başkan Yardımcısı Chang Cheng’ten geldi.

Başkan yardımcısı kulaklığın görsellerini ve bir takım teknik bilgilerini popüler platform Weibo üzerinden paylaştı. Yeni kablosuz kulaklık Apple'ın AirPods Pro kulaklığı ile rakip olma yolunda adım adım ilerliyor. 

Xiaomi'nin MIUI 13 güncellemesi alacak telefonlarıXiaomi'nin MIUI 13 güncellemesi alacak telefonları

Xiaomi Mi FlipBuds Pro ve ortaya çıkan bilgiler

Chang Cheng resmi Weibo hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımda Mi FlipBuds Pro kulaklığın görüntülerini paylaştı. Cheng, bu görsellere ek olarak Mi FlipBuds Pro hakkında çeşitli ipuçları veren ekran görüntüleri sundu. Söz konusu bu ekran görüntülerinde, kablosuz kulaklığın kontrolleri ile ilgili ön ayarlar kendini gösteriyor. Pil durumu, kulaklığın bağlı olup olmadığı gibi temek ayarlar bu ekran görüntülerinde yer alıyor. Başarılı firma Xiaomi Mi FlipBuds Pro özellikleri arasında ANC, yani aktif gürültü engelleme özelliği ön plana çıkıyor. Chanf Cheng tarafından paylaşılan görüntülere göre bu kablosuz kulaklık, aktif gürültü engelleme özelliği için üç farklı mod sunuluyor. 

Kullanıcıların ihtiyacına yönelik olan bu seçenekler yüksek, orta ya da düşük olarak ayarlanabiliyor. Şirket aktif gürültü engelleme özelliğini yüksek mod - seyahat, orta mod - günlük ve hafif mod - ofis şeklinde tasarlamış gibi gözüküyor. Her bir mod, bulunulan alana göre seçilebilir. Kulaklıklar, 40dB aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olacak. Aynı zamanda Qualcomm aptX teknolojisi de kulaklıkta yer alıyor. Bluetooth üzerinden bağlantı kuran bu teknoloji daha pürüzsüz ve gecikmesiz bir şekilde ses iletimi sağlıyor. Kablosuz formda olan bu kulaklık FlipBuds Pro, AirPods Pro gibi şeffaf modla kolaylık sağlıyor. Bu sayede kullanıcı çevresinde duyması gerektiğinde bu mod devreye girecek. Kulaklıkta şeffaf mod için, 11 mm süper doğrusal bobin yer alıyor. Şirket kulaklığın kaybolması halinde ise kulaklığı bulmayı kolaylaştıran özel bir seçenek daha ekledi. 

AirPods Pro rakibi olarak değerlendirilen bu kablosuz kulaklığın tasarımı da benzerlik gösteriyor. Mi FlipBuds Pro'nun kaç adet mikrofona sahip olduğu, kaç saat şarj ömrü olduğu gibi önemli detaylar ise şu an için belli olmadı. Xiaomi, Mi FlipBuds Pro'nun tanıtımı yarın Çin’de yapılacak. Çin merkezli Xiaomi akıllı cep telefon piyasasında Huawei'nin yerini almak adına 2021 yılına hızlı bir giriş yaptı. Mi 11 serisi ve ardından gelen akıllı cep telefon modelleri ve katlanma özelliğine sahip olan Mi Mix Fold ile Xiaomi pazarda önemli bir yere geldi. Kısa bir süre içerisinde pazardaki yerini ikinci sıraya yükselten şirket, ABD ambargosunun iptal edilmesinin ardından rahatlamış gözüküyor. Mi FlipBuds Pro hakkında elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlı olup yakın zaman içerisinde daha detaylı bilgilerin elde edilmesi bekleniyor. Özellikle tanıtımın ardından tüm detaylar belli olabilir. 

 


Xiaomi satışları Apple'ın önüne geçtiXiaomi satışları Apple'ın önüne geçti
Xiaomi, gürültü engellemeye sahip yeni kulaklığa hazırlanıyorXiaomi, gürültü engellemeye sahip yeni kulaklığa hazırlanıyor
Xiaomi'den yeni dönebilen kamera patenti Xiaomi'den yeni dönebilen kamera patenti 

PAYLAŞ