Xiaomi Mi Electric Scooter 1S özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-16 15:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi, birçok yeni ürün tanıtımı gerçekleştirdi. TV’leri akıllı hale getiren Mi TV Stick ve kavisli oyuncu monitörü gibi ürünleri ile dikkat çeken marka, dikkat çekici ürünlerde sunmaya devam ediyor. Şimdi ise bu ürünlerden birisi olan Xiaomi Mi Electric Scooter 1S ve Pro 2 modellerini tanıttı. Özellikle ülkemizde Martı gibi girişimlerin scooter ile ulaşımı yaygınlaştırmaya başlaması ile beraber scooter almayı düşünen insan sayısı da artmaya başladı. Xiaomi’de bu kapsamda iki farklı seçenek ile kullanıcı karşısına çıkıyor. Hali hazırda piyasada yer alan Mijia M365’in yenilenmiş versiyonu olarak karşımıza gelecek olan Mi Electric Scooter 1S, yaklaşık olarak 30 km menzil sunmayı başarıyor. 12.5 kg ağırlığındaki scooter, önceki model ile benzer olarak 250W motora sahip. Bu detaylar ile ise saatte 25 km hıza çıkabiliyor.

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S özellikleri ve fiyatı

Xiaomi yeni bir akıllı telefon patenti aldıXiaomi yeni bir akıllı telefon patenti aldı

Xiaomi, 30 km menzilin haricinde düz bir yüzeyde 15 km’s hızla gidebilen 75 kg ağırlığında bir sürücü ile elde edilebildiğini belirtiyor. Bu kapsamda günlük kullanımda 30 km menzili görmek ise oldukça zor gözüküyor. Hız göstergesine ve pil seviyesi için dört adet LED ışığa sahip olan bu scooter, önceki modele göre daha güçlü bir fren sistemine sahip durumda. Xiaomi Mi Elektrikli Scooter 1S modelinin fiyatı ise 400 Euro’dan başlıyor.

Mi Electric Scooter Pro 2’ye bakacak olursak ise daha hızlı soğuyabilen ve pil yönetimi geliştirilen cihaz, daha iyi kablolama ve dayanıklılık tarafında yaşanan sorunları kaldırıyor. 14.2 kilogram ağırlığa sahip olan scooter, 45 km menzil sunuyor. 300W gücündeki motorun ulaşabildiği maksimum hız ise 25 km/s olarak karşımıza çıkıyor. Xiaomi Scooter Pro 2 fiyatı ise 500 Euro olarak karşımıza çıkıyor.


Xiaomi Mi Band 5 Türkiye'de satışa çıktıXiaomi Mi Band 5 Türkiye'de satışa çıktı
Xiaomi'nin 100W'luk hızlı şarj desteğine sahip olan akıllı telefonu yakında tanıtılacakXiaomi'nin 100W'luk hızlı şarj desteğine sahip olan akıllı telefonu yakında tanıtılacak

PAYLAŞ