Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor özellikler - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor özellikler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-16 12:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Xiaomi, gerçekleştirdiği yeni oyuncu monitörü modelinin tanıtımını yaptı. Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor adı verilen bu model, özellikleri ile de dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Aynı zamanda monitörün büyüklüğü de kullanıcıların şaşıracağı boyut olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Çünkü yeni monitörün boyutu 34 inç olarak belirtildi. Bu durumda günümüzdeki 21 veya 24 inç monitör tercihlerinden daha büyük boyutuyla olduğunu gösteriyor. Yeni model isminden de anlaşılacağı üzere kavisli yapıya sahip.

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor özellikleri

Mobil teknoloji tarafından adından sıkça söz ettirmeyi başaran Çinli şirket Xiaomi, görüntüleme teknolojilerinde de yeni ürünlerinin tanıtımını yapmaya devam ediyor. Şirket son olarak da düzenlediği bu etkinlikte oyuncular için üretmiş olduğu monitörün tanıtımını gerçekleştirdi. Söz konusu bu yeni monitör 34 inç boyutuyla oyuncuların karşısına çıkacak. Model, oyun odaklı geliştirildiği için de 144 Hz tazeleme hızı ile son derece dikkat çekici olacak. Bu tazeleme hızı sayesinde rekabetçi oyunlarda, oyunculara avantaj sağlanması amaçlanıyor.

Xiaomi Mi Smart Band 5 çıkış tarihi netleştiXiaomi Mi Smart Band 5 çıkış tarihi netleşti

Yeni Xiaomi oyuncu monitörünün özelliklerine göz atıldığında ise ilk olarak 21:9 çerçeve oranı karşımıza çıkıyor. 3440 x 1400 çözünürlüğe sahip olan ekran, 1440p+ görüntü kalitesini oyuncularla buluşturuyor. Bunların yanı sıra aynı zamanda Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor özellikleri arasında yüzde 121 sRGB geniş renk gamı değeri de bulunuyor. Model, 16.7 milyon adet rengi destekleyebiliyor. Monitörün kavis oranı da 1500 R olarak dikkat çekiyor.

2 adet HDMI ve 2 adet Display Port bağlantı girişi bulunan model, AMD FreeSync Premium desteğine de sahip. Temel olarak bu özelliklere sahip olan modelin fiyatı da 399 euro olarak duyuruldu. Modelin bu ay sonundan itibaren satışa çıkacağı belirtildi. Yeni Xiaomi oyuncu monitörü modelinin Türkiye‘de satışa çıkıp çıkmayacağı henüz bilinmiyor.


Xiaomi Mi Band rakibi yeni Galaxy FitXiaomi Mi Band rakibi yeni Galaxy Fit
Xiaomi yeni bir akıllı telefon patenti aldıXiaomi yeni bir akıllı telefon patenti aldı
Xiaomi Mi Band 5 Türkiye'de satışa çıktıXiaomi Mi Band 5 Türkiye'de satışa çıktı

PAYLAŞ