Xiaomi Mi CC9 ve Düşük Bütçeli Mi CC9e Geliyor - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi CC9 ve Düşük Bütçeli Mi CC9e Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-21 11:02:02
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin menşei olan Xiaomi’nin yeni gözdeleri yolda. Xiaomi kurucularından birisi olan Jun tarafından yapılan bir paylaşımda yarın yeni Xiaomi akıllı telefonların tanıtımı gerçekleşeceği açıklandı. Söz konusu olan paylaşımda cihazın yakın zamanda tanıtımının gerçekleşeceği müjdesi herkese duyuruldu.

Xiaomi’nin yeni gözdesi ve Türkiye adı olan Xiaomi Mi 9T’nin tanıtımı gerçekleştirildi. Tanıtım esnasında cihazın yanında aynı zamanda bir de Band 4 yer aldı. Akıllı cihazlarla git gide dünyaya yayılan Xiaomi, Türkiye pazarında da sağlam adımlarla ilerliyor. Xiaomi kurucularından birisi olan Jun tarafından yapılan bir paylaşımda yarın yeni Xiaomi akıllı telefonların tanıtımı gerçekleşeceği açıklandı. Söz konusu paylaşım ise Çin’in önemli paylaşım sitelerinden birisi olan Weibo’da yapıldı. Söz konusu olan yeni modellerin kamera özellikleri bir hayli iyi olacağını şirket iddia etti. Kullanıcılar bu telefonlarla daha kaliteli kamera deneyimi yaşayacak. Yeni akıllı telefonun Çin pazarındaki ismi Xiaomi Mi CC9 ve CC9e olacağı tahmin ediliyor. Türkiye pazarında da kendini gösterecek olan cihazın ismi, Türkiye’de farklı olacak.

Xiaomi'den Google'a Göndermeli ReklamXiaomi'den Google'a Göndermeli Reklam

Yeni cihazın özellikleri nasıl olacak?

Xiaomi Mi CC9 akılı telefonda kullanılacak olan kamera oldukça ilginizi çekebilir. Çünkü cihazın arka kamerasına yerleştirilen bir mekanizma sayesinde ön tarafta da kullanımı mümkün bir hal alacak. Xiaomi Mi CC9 akıllı telefonunda işlemci 730 Snapdargon söz konusu diyebiliriz. 48 MP geniş açılı kamera özelliğine sahip olan Xiaomi Mi CC9, aynı zamanda çok renklilik söz konusu diyebilirim. Öte yandan Xiaomi Mi CC9e’de ise işlemci 712 ile kullanıcılarının karşısına çıkacak. Kamera özelliği hakkında ise bildiğimiz şu an için 32 MP olacağı. Yeni cihaz hakkında edindiğimiz bilgiler şimdilik bu kadar. Daha detaylı bilgiler elde ettiğimiz zaman siz değerli okurlarımızla paylaşacağız.

 

 

 

 


Xiaomi Mi Band 4 Türkiye Fiyatı AçıklandıXiaomi Mi Band 4 Türkiye Fiyatı Açıklandı
Xiaomi Kamera'da Rekor Kırma Yolunda!Xiaomi Kamera'da Rekor Kırma Yolunda!

PAYLAŞ