Xiaomi Mi CC9 Pro’dan daha iyisi yolda - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi CC9 Pro’dan daha iyisi yolda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-13 17:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

DxOMark testlerinde Huawei’nin Mate 30 Pro modeli ile beraber lider olan Mi CC9 Pro modelinden sonra Xiaomi çıtayı biraz daha geliştirmek istiyor. Yeni modeli ile beraber kamera tarafında rekor kırmaya hazırlanıyor. Xioami’nin kısa süre önce tanıtmış olduğu Mi CC9 Pro modeli akıllı telefon pazarında kamera kategorisinde üst seviye bir donanım sunmuş durumda. Amiral gemisi cihazlardan bile daha yüksek puan almayı başaran Mi CC9 Pro, DxOMark tarafında liderliğe yerleşmiş durumda. Ancak Xiaomi şirketi hiçte duracak gibi durmuyor. Öyle ki yeni modeli ile beraber yeni bir rekor daha kırmak istiyor.

Xiaomi’den Yeni Kamera Rekoru Geliyor

Global pazarda Huawei'yi geçmek isteyen Xiaomi'nin büyük bir sorunu varGlobal pazarda Huawei'yi geçmek isteyen Xiaomi'nin büyük bir sorunu var

Xiaomi Mi CC9 Pro modelinde Samsung’un 108 megapiksel ana kamera sensörü, 5 megapiksel 5x telefoto lens, 12 megapiksel derinlik sensörü ve 20 megapiksel ultrageniş açılı sensör ve son olarak 2 megapiksel makro sensör ile beşli bir kamera sistemine sahip durumda. Bu modelde ayrıca çift LED flaş yer alıyor. Model bu kamera sistemi ile DxOMark tarafında fotoğraf olarak 130, video tarafında 102 ve ortalama olarak 121 puan alarak Mate 30 Pro modeli ile liderliği paylaşıyor. Şirketin yakın kaynaklarından gelen sızıntılara göre, Xiaomi’nin yeni akıllı telefon modeli yine Samsung ile iş birliği yapılacak ve çok daha iyi bir kamera paketi sunulacak.

Henüz detayları belli olmayan bu modellerin Redmi K30, Mi 10 ve CC10 gibi cihazlar olması bekleniyor.  


Xiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro resmen tanıtıldıXiaomi Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro resmen tanıtıldı
Xiaomi Mi Note 10 Türkiye müjdesi sevindirdiXiaomi Mi Note 10 Türkiye müjdesi sevindirdi

PAYLAŞ