Xiaomi Mi CC9 Pro özellikleri belli oldu - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi CC9 Pro özellikleri belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-03 11:04:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Xiaomi, üretimi gerçekleştirdiği cihazlar ile ön planda olmaya devam ediyor. Ekran kasa oranı ile beraber tüm rakiplerinin önüne geçmeyi başaran Mi Mix Alpha adlı model ile son zamanlarda gündemden düşmeyen Xiaomi, 2 Temmuz tarihinde düzenlenen etkinlik kapsamında Mi CC9, Mi CC9e ve Mi CC9 Meitu Edition modellerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Bildiğiniz Xiaomi, ciddi bir atak yaparak rakiplerinin önüne geçmeye başladı. Bu cihazlar arasındaki Mi CC9e adlı model kısa bir süre sonra Android One programı kapsamında yer alarak Mi A3 olarak karşımıza çıkacak. Çinli akıllı cihaz üreticisi Xiaomi Mi A3, 2000 TL'nin altında yer alan seçeneklerden birisi olurken aradan üç ay geçmesi ile beraber Xiaomi Mi CC9 Pro adlı ürün ile karşılaşacağız. 

Bildiğiniz üzere teknolojik çalışmalar gelişmesi ile beraber oldukça fonksiyonel akıllı cep telefonları ile karşılaşır olduk. Söz konusu bu cihazların elbette ki fiyatları da el yakan cinsten. Fiyat konusunda mağdur olan tüketicileri düşünen geliştirici şirketler hem bütçe dostu hem de donanımsal özellikleri güçlü akıllı cihazlar üreterek uygun fiyatlı akıllı cihaz tercihe den kullanıcılara hitap etmeyi başarıyorlar. Yakın zaman içerisinde kullanıcıların beğenisini kazanacak gibi gözüken bu akıllı cihazlar fiyat kalite dengesi ile de memnun edici olarak gözüküyor. 

Xiaomi hava soğutmalı kablosuz şarj istasyonu duyurduXiaomi hava soğutmalı kablosuz şarj istasyonu duyurdu

Xiaomi Mi CC9 Pro'nun özellikleri nelerdir?

Gelişmiş düzeyde seçenekleri ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Xiaomi Mi CC9 Pro özellikleri ile de kullanıcıları memnun edecek. 24 Ekim tarihi içerisinde Çin içerisinde tanıtılacağı düşünülen Mi CC9 Pro, Snapdragon 730G işlemci sisteminden gücünü alarak oldukça yeterli düzeyde bir güç donanımına sahiptir. Çinli akıllı cihaz üreticisi Xiaomi, Snapdragon 730G işlemci sistemini ilk kez bir akıllı cep telefonunda kullanacak. Söz konusu bu işlemci sistemi şirketin alt markası olan Redmi K20 modelinde karşımıza çıkmıştır. 

İşlemci sisteminde yer alan "G" Gaming ifadesinden de anlayacağımız üzere bu işlemci sistemi oyuncular için optimize edilmiş olup, oyun esnasında kusursuz bir deneyim yaşamanız sağlanacaktır. Gelişmiş düzeyde özellikleri ile dikkatleri üzerine toplamayı başaracak olan Xiaomi Mi CC9 Pro, 8nm fabrikasyon süreci ile üretilmiş olan ve 2.2 GHz hızında çalışma özelliğine sahip olan Kryo 470 çekirdekten oluşan bu güçlü işlemci, Adreno 618 GPU‘yu barındırıyor. Cihazın kamera kısmında ise arka tarafta dörtlü bir kamera kurulumu ile karşılaşıyoruz. Bu kamera sistemine 64 Megapiksel çözünürlük özelliğine sahip olan ana kamera ile karşılaşıyoruz. Cihazın batarya kapasitesi ise, ekran ve kamera gibi özelliklerin bilinmediği gibi bu kısımda belirsizliğini koruyor. 

Hem tasarımı hem de donanımsal özellikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanacak gibi gözüken Xiaomi Mi CC9 Pro adlı akıllı cihaz, cep telefonunda oyun oynamaktan keyif alan kullanıcılar için özel bir güce sahiptir. Gerek oyun oynamak için gerek kişisel yaşantınızda kullanmak için sizde bütçe dostu olarak belirlenen Xiaomi Mi CC9 Pro adlı ürüne sahip olabilirsiniz. 

 

 


Xiaomi Mi 9T Pro Android 10 güncellemesi alacak mı?Xiaomi Mi 9T Pro Android 10 güncellemesi alacak mı?
Beklenmeyen model Xiaomi Redmi Note 8T ortaya çıktı!Beklenmeyen model Xiaomi Redmi Note 8T ortaya çıktı!
Xiaomi'den üzücü Mi Mix 4 açıklamasıXiaomi'den üzücü Mi Mix 4 açıklaması

PAYLAŞ